NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Week van de Veiligheid 2023

Week van de Veiligheid 2023

Van 5 tot en met 9 juni vindt de zesde editie van de Week van de Veiligheid plaats. Tijdens deze week staat veilig en gezond werken in de afvalbranche centraal. Op vele locaties verspreid over het land vragen organisaties in de week extra aandacht voor veiligheid en gezondheid. Ze organiseren activiteiten die aansluiten bij de doelen van het eigen bedrijf. 

De week vindt plaats onder de vlag van de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche (StAA). De bij de StAA aangesloten partijen (branche-, werkgevers- en werknemersorganisaties) en hun achterbannen doen mee aan de week. De StAA organiseert op dinsdag 6 juni een webinar over de werking van de Arbocatalogus Afvalbranche. Informatie via info@arbocatalogus-afvalbranche.nl.

Over de Vereniging Afvalbedrijven

De Vereniging Afvalbedrijven behartigt de belangen van bedrijven die actief zijn in de totale afvalketen. Als verbinder van belangen en partijen in de keten, is de Vereniging Afvalbedrijven een belangrijke partner in de transitie naar de circulaire economie. De Vereniging Afvalbedrijven stimuleert de transitie naar de circulaire economie, waarbij het sluiten van kringlopen en het terugwinnen van materialen, grondstoffen en energie centraal staan. De Vereniging Afvalbedrijven is gesprekspartner voor overheden en andere instanties. De brancheorganisatie vertegenwoordigt in omzet en afvalvolume ongeveer twee derde van de Nederlandse afvalmarkt. 

Meer over de Vereniging Afvalbedrijven en haar activiteiten is te lezen op 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details