NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nieuwe twee-assige shredder
In samenwerking met de firma Wolf Shredders ontwikkelde Stoevelaar Machinery de WOLF 9500 DT shredder.

Nieuwe twee-assige shredder

Stoevelaar Machinery heeft ruim twintig jaar ervaring in de recyclingbranche en heeft veel praktijkkennis van twee-assige shredders. Het bedrijf uit Stegeren (NL) heeft door de jaren heen veel shredders aangepast aan speciale eisen en vanwege specifieke toepassingen. Dit was voor Stoevelaar aanleiding om in samenwerking met Wolf Shredders een nieuwe shredder te ontwikkelen. Zo ontstond de WOLF 9500 DT shredder.

De WOLF shredder is op een massief rupsonderstel gebouwd en beschikt over een krachtige CAT Motor C18 met ca. 765 PK (emissienorm Euro 5). De shredder kan gebruikt worden voor allerlei materialen, zoals bijvoorbeeld metaal, schroot of windturbinebladen. Hij beschikt over een ruim motorcompartiment met verlichting, waardoor eenvoudig en snel onderhoud mogelijk is. De WOLF shredder heeft minder onderdelen en is daardoor gemakkelijker te onderhouden en te gebruiken. Verder heeft de shredder een extra sterk rotorhuis voor het verwerken van de zwaarste materialen, speciale rotoren met gebogen messen en een verzwaarde aandrijfkast. De afvoerband is voorzien van duurzame staalkoorden en een snelkoppeling voor snel en eenvoudig demonteren. Een compleet CANbussysteem dat op afstand uitgelezen en geprogrammeerd kan worden maakt de machine compleet.

Wat maakt de WOLF Shredder ook voor uw bedrijf een goede keuze?

De shredder is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kan worden aangepast aan uw wensen. De WOLF 9500 DT shredder is de grootste en krachtigste WOLF shredder. De WOLF 7500 DT is iets kleiner. Beide machines kunnen metaal, hout, bedrijfsafval, bouw- en sloopafval of andere materialen verkleinen en zijn gemakkelijk te transporteren, hebben een kantelbare invoerbunker en zijn eenvoudig te bedienen.

Enkele technische gegevens

De WOLF 9500 DT heeft een totaalgewicht van circa 47 ton en de transportafmetingen zijn 11.400 mm x 3.060 mm x 3.300 mm (LxBxH). De WOLF 7500 DT weegt circa 21 ton en de transportafmetingen zijn  8.322 mm x 2.500 mm x 2.885 mm. De Wolf shredder is verkrijgbaar via de firma Stoevelaar Machinery. Op de IFAT beurs in München wordt deze nieuwe shredder gepresenteerd. U vindt Stoevelaar Machinery op het buitenterrein (809/8), waar u de machine van dichtbij kunt bekijken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details