NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Uitbreiding portfolio voor nog betere ondersteuning

Uitbreiding portfolio voor nog betere ondersteuning

Afvalinzameling is een vak apart. En dat vraagt ook om machines die uw specifieke noden kunnen opvangen. Sinds augustus kent het Nederlandse Geesinknorba weer een Belgische vertegenwoordiging. Vandyck Marcel Belgium NV zal het volledige portfolio van de groep aanbieden, uiteraard vergezeld van zijn typerende klantgerichte service. Zo krijgt u niet alleen een voertuig op maat maar wordt u ook ontzorgd gedurende de volledige levensduur van de voertuigen.

4-kopieren

Het gaat om drie merken: de afvalinzamelvoertuigen van Geesink en Norba en de diverse persen van Kiggen. Driemaal topkwaliteit.

 

Vandyck blinkt al bijna veertig jaar uit in alles wat u als ondernemer of particulier nodig heeft voor tuinonderhoud. Als familiebedrijf, de derde generatie is net aan boord, maken vooral de familiewaarden en de voortdurende aandacht voor service het verschil. “Het gaat er ons niet om een machine te verkopen, maar om onze klanten een oplossing voor hun problemen en uitdagingen te geven“, legt sales & marketing manager Rocky Botticelli uit. “Daarom zijn we ook steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten om onze klanten in al hun noden van dienst te kunnen zijn.” Vier à vijf jaar geleden volgde een logisch uitbreiding van het gamma. “We wilden ook steden en gemeenten ondersteunen en ontzorgen in wat ze nodig hebben voor straatreiniging, groenzorg, onkruidbestrijding …” Een segment waarmee ze de private en publieke spelers in de afval- en recyclagesector voluit kunnen bedienen.

3-kopieren

“Met de afvalinzamelwagens van de groep Geesinknorba halen we een op en top Nederlands product in huis die zich al ruimschoots bewezen hebben in België.”

 

Geesinknorba nieuw in gamma

In geen tijd wist Vandyck ook dit segment te veroveren door steeds te kiezen voor machines en service die het verschil maken. Zo mag het zich vandaag al marktleider in veegwagens noemen. Het bedrijf met hoofdzetel in Houtvenne was dan ook bijzonder trots om daar in augustus een nieuwe naam aan te mogen toevoegen. “Met de afvalinzamelwagens van de groep Geesinknorba halen we een op en top Nederlands product in huis die zich met onder meer 25 jaar dienst in de Stad Antwerpen al ruimschoots bewezen hebben in België.” Het gaat om drie merken: de afval-inzamelvoertuigen van Geesink en Norba en de diverse persen van Kiggen. Driemaal topkwaliteit. “Elk beschikken ze over een brede range waarmee er innovatieve oplossingen voor handen zijn voor zowel de klassieke vuilzakken als voor grote containers die bij bedrijven staan.” Vandyck was voor Geesinknorba overigens een vertrouwd gezicht. Zij verdelen de veegmachines van Brock voor de Nederlandse markt, Vandyck voor de Belgische. Toen was al duidelijk dat beide bedrijven dezelfde klantgerichte aanpak delen.

luchtbeeld-kopieren

Vandyck blinkt al bijna veertig jaar uit in alles wat u als ondernemer of particulier nodig heeft voor tuinonderhoud.

 

Service eindigt niet met de kantooruren

Vandyck voegt daar nog zijn eigen expertise aan toe. “Geen enkele machine gaat hier eigenlijk als een standaardmodel de deur uit. Er zijn altijd wel aanpassingen mogelijk die het werk net iets beter op de leest van onze klant kunnen schoeien. En dat kan heel uiteenlopend zijn, van mechanische verbeteringen aan het chassis voor specifieke toepassingen tot het monteren van een net iets betere stoel … Onze focus ligt altijd op tailor-made, op klantgerichte aanpassingen”, vat Botticelli samen. En die klantgerichtheid omvat ook service na verkoop. Voor de onderhoud of herstellingen kunnen de klanten rekenen op het uitgebreide atelier in Houtvenne of de mobiele ploeg van Vandyck. “Ontzorgen betekent voor ons ondersteuning bieden tijdens de volledige levensduur van onze machines. Ook buiten de kantooruren. Daarom is het atelier tot in de puntjes ingericht en uitgerust. Dat alle materiaal om dit ook voor de Geesinkorba voertuigen te doen, al aanwezig was, maakte de beslissing om samen in zee te gaan net weer gemakkelijker.” Daarnaast zijn er drie mensen fulltime op de baan voor interventies bij de klant.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details