NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Slim digitaliseren voor minder administratieve lasten
Bij Trustteam komt u niet terecht bij een verdeler van software, maar bij de eigenlijke ontwikkelaar.

Slim digitaliseren voor minder administratieve lasten

Zen Soft bouwde de voorbije dertig jaar al naam en faam met zijn ERP-pakket op maat van afvalverwerkers. Het voegde daar onlangs nog de MyZen tool aan toe die bedrijven in staat stelt om ook hun aan- en verkoopfacturen digitaal te verwerken.

In alle bedrijven, ongeacht de sector waarbinnen ze opereren weerklinkt dezelfde vraag: hoe kunnen ze hun processen verder digitaliseren. Trustteam heeft alvast zijn huiswerk gedaan voor zijn klanten. Het resultaat is MyZen. CCO Pascal Pinket: “Ondernemers willen zich toeleggen op hun corebusiness of dat nu afval inzamelen, verwerken of recycleren is. De boekhouding die daarachter zit is uiteraard belangrijk en moet vlekkeloos verlopen maar bij voorkeur met een minimum aan inspanningen. Die evolutie inspireerde ons om MyZen te ontwikkelen. Een simpele tool om inkomende en uitgaande facturen en de bijhorende betalingen eenvoudig te beheren en vanop uw smartphone tablet of pc altijd het overzicht te bewaren. Geen moeilijke boekhoudtermen, alles zo ver mogelijk geautomatiseerd. Met andere woorden, alles wat u nodig heeft voor een perfecte voorbereiding voor uw boekhouder.”

Pascal Pinket: “We volgen de meest strikte procedures voor databeheer zodat onze klanten hun data correct en veilig kunnen verwerken en koppelen met de meest uiteenlopende toepassingen.”

Open software

Voor wie al werkt met Zen Soft verloopt deze koppeling uiteraard naadloos. Pinket: “Maar wat onze software zo sterk maakt is dat we alle tools via API’s ontwikkelen. Dat heeft het voordeel dat er eenvoudig met andere software gecommuniceerd kan worden. Een open aanpak dus waar tal van andere programma’s aan gekoppeld kunnen worden. Daarnaast proberen we ons te onderscheiden door onze aanpak. Bij Trustteam komt u niet terecht bij een verdeler van software, maar bij de eigenlijke ontwikkelaar. Onze software is ons kindje dat we met heel veel zorg groot gebracht hebben in functie van de noden van onze klanten. Bij recyclagebedrijven gaat dat bijvoorbeeld over rapportering of Voice over IP.”

Is uw bedrijf al in de wolken?

Met dertig jaar ervaring in de digitalisering van de afvalwereld mag Trustteam zich terecht een pionier noemen. Een strijd die nog niet gestreden is, maar vandaag zijn er wel steeds meer bedrijven actief in de afvalsector die data capteren om hun processen te optimaliseren. “Maar dan blijft nog de vraag open waar ze die data het beste kunnen plaatsen? In de cloud of on-premise? Ook daarin kunnen we ondersteuning bieden. We volgen de meest strikte procedures voor databeheer zodat onze klanten hun data correct en veilig kunnen verwerken en koppelen met de meest uiteenlopende toepassingen, van weegbruggen tot barcodescanners. Alles in ons datacenter gebeurt volgens de hoogste graad van veiligheid, zodat onze klanten helemaal in de wolken kunnen zijn”, besluit Pinket.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details