NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Samen sterker uit de crisis

Samen sterker uit de crisis

We zijn straks toe aan een vliegende start na de coronacrisis. Evenementenhal Gorinchem wordt onder andere voor Vakbeurs Recycling, die plaatsvindt op 17, 18 en 19 november, door Easyfairs Nederland geheel corona-proof ingericht. Het nationale netwerkevenement voor recyclagetechniek en afvalmanagement vormt daarmee het ideale moment om uw relaties weer persoonlijk en effectief te ontmoeten.

Bij de vorige editie wisten we al mooie resultaten te behalen. De klanttevredenheid steeg en de vakbeurs groeide in zowel exposanten als bezoekers met 15%. Ook werd het aantal samenwerkingen flink uitgebreid met diverse branche- en kennispartijen zoals BRBS Recycling, VERAS, MRF, NRK en ENVAQUA waarmee Recycling een evenement is voor en door de community. De vakbeurs staat bekend als het netwerkmoment voor recyclagetechniek. Dit jaar komt daar het focuspunt afvalmanagement bij, gericht op gemeenten en bedrijven met grote afvalstromen.

demoplein_4_2019-kopieren

Het succes van het Demoplein wordt dit jaar verder uitgebreid, zodat nog meer geïnteresseerden kunnen genieten van de getoonde machines.

 

Vertrouwde gezichten keren ook in 2020 terug

Na afgelopen editie engageerde een groot aantal exposanten zich alweer voor november 2020. Het succes van het Demoplein wordt dit jaar verder uitgebreid, zodat nog meer geïnteresseerden kunnen genieten van de getoonde machines. Daarnaast verwelkomen we voor de elfde keer het Recyclingsymposium in Evenementenhal Gorinchem. Vorig jaar werd voor het eerst gebruikgemaakt van de geheel vernieuwde congreszaal op de eerste verdieping. Ook dit jaar vindt het symposium, voorafgaand aan de tweede beursdag, plaats op woensdag 18 november.

Ruim 5.000 bezoekers

Vakbeurs Recycling vindt plaats op 17, 18 en 19 november 2020 in Evenementenhal Gorinchem en is hét nationale netwerkmoment voor de afval- en grondstoffenketen. De vakbeurs richt zich op recyclagetechniek en afval-management en trekt daarmee ruim 5.000 bezoekers uit onder meer recyclage-bedrijven, bouw- en sloopbedrijven, gemeenten, overheid, industrie, afval-inzamelaars en bedrijven met grote afvalstromen. Op een laagdrempelige manier komt u in contact met (potentiële) klanten onder het genot van de geheel verzorgde catering. Met het aanpassen van de openingstijden op de eerste beursdag kunnen we bedrijven met grote afvalstromen en aanbieders van gemeentelijke grondstoffen nog beter bedienen. Dinsdag 17 november krijgt de beurs een dagopenstelling van 10.00 tot 17.00 uur. Woensdag en donderdag blijven zoals ze waren: van 13.00 tot 21.00 uur.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details