NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nieuwe website van Demarec nú online!

Nieuwe website van Demarec nú online!

Maak kennis met onze nieuwe website!
Demarec staat bekend om zijn innovatie en daarbij hoort natuurlijk een website die dit ondersteunt en uitdraagt. Daarom lanceren wij vandaag officieel onze nieuwe website!

Experience
De nieuwe website moet voor de bezoeker een belevenis zijn. Om deze belevenis zo volledig mogelijk te maken hebben wij hard gewerkt om alle belangrijke aspecten van de producten zo goed mogelijk naar voren te brengen binnen de website.

360 graden view
Door de mogelijkheid om producten te bekijken in 360 graden zorgt men ervoor dat de bezoekers de producten kunnen bekijken van top tot teen en zich voor kunnen stellen hoe dit product er uit ziet op de sloopplaats.

Beoordelingen
Ook is het mogelijk voor de gebruikers om een review achter te laten over de producten. Op die manier kan Demarec te weten komen wat men van onze producten vinden en hoe deze in de toekomst kunnen worden geoptimaliseerdt.

Foto’s & video’s
Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een goede selectie van foto’s en video’s zodat de bezoeker een goed beeld krijgt over de kwaliteit van de producten en hoe en waar deze worden ingezet.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Om het voor de bezoeker makkelijk te maken hoe de Demarec producten in elkaar zitten en wat deze uniek maakt, heeft men gemaakt van zogenaamde hotspots. Deze hotspots bevatten beknopte informatie over een specifiek onderdeel in een product. Zo kan op een makkelijke manier belangrijke informatie over de producten worden gevonden.

Benieuwd naar onze nieuwe website?

Kijk dan op www.demarec.com
* De website is op dit moment alleen beschikbaar in Engels en Nederlands. Wij werken zo hard mogelijk om op korte termijn ook de Franse en Duitse website live te hebben staan!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details