NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nauwkeurig en efficiënt scheiden van ijzer, non-ferro metalen en lights met de nieuwe Terex Ecotec TMS320

Nauwkeurig en efficiënt scheiden van ijzer, non-ferro metalen en lights met de nieuwe Terex Ecotec TMS320

De TMS 320 scheidt ijzer, non-ferro metalen aluminium, koper, zink, nikkel, lood, tin en legeringen als koper en messing, en lights uit het eindproduct, bijvoorbeeld sloophout, gebroken glas, IBA, en dergelijke.

Een uiterst efficiënte koprolmagneet en eddy current rotor gecombineerd met een superieure materiaal doorstroom verzekeren nauwkeurige scheiding van het materiaal. 

De TMS 320 is bij uitstek geschikt om ijzer, non-ferro’s en lights te scheiden uit compost, biomassa, IBA (bodem as) en afval. De TMS 320 metaalscheider heeft een snelle en simpele opstart en is klaar voor gebruik in enkele minuten zonder het gebruik van gereedschap. 

Een intuïtief controlepaneel met drukknoppen, een koprolmagneet met variabele snelheid en een eddy current band, samen met een splitsysteem dat onmiddellijke accurate aanpassingen mogelijk maakt, zorgen ervoor dat de operator de machine eenvoudig kan configureren voor een veelvoud aan toepassingen.

In samenwerking met Eriez, een mondiale autoriteit in magnetische scheidingstechnologieën is de TMS 320 ontworpen met een befaamde RevX ST22 eddy current scheider en zeldzame aarde koprolmagneet. De RevX ST22 eddy current metaalscheider heeft een premium 22-pool neodymium rotor die draait aan 3000TPM. Deze rotor zit in een ultradunne carbon fiber schelp en een dunne maar duurzame PVC band wat verzekert dat het intense veld dat door de ST22 geproduceerd wordt ten volle wordt benut om de meest effectieve resultaten te bekomen. De krachtige neodymium radiale pool magneet met breedte van 2m wordt ingezet voor optimale ijzer terugwinning.

Alle transportbanden zijn modulair ontworpen en kunnen onafhankelijk weggenomen worden om operatoren ongeëvenaard bereik en onderhoudsgemak te bieden. Het splitsysteem kan van de eddy current eenheid verwijderd worden om zowel splittersysteem als eddy current rotor ongehinderd te bereiken. Dit innovatief systeem maakt dat de TMS 320 ook kan opgeplooid worden binnen de 3m transportbreedte wat deze machine tot een marktleider maakt.

De TMS 320 is elektrisch aangedreven en kan van stroom voorzien worden via de aan boord generator of via het elektriciteitsnetwerk. Deze flexibiliteit resulteert in verminderde operatiekosten, gereduceerd brandstofverbruik, en lagere emissies en geluidsniveaus voor de eindgebruiker. De TMS 320 is verkrijgbaar als variant op rupsen en eveneens als statische eenheid. De eenheid op rupsen is uitgerust met heavy-duty rupsbanden en biedt excellente on-site mobiliteit wat het een uitstekende oplossing maakt voor moeilijk terrein.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details