NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Lijn van 2-cilinder betonscharen vervolledigd
Nadat indertijd het eerste model DCC-75 werd gelanceerd, is er momenteel keuze van de DCC-20 tot DCC-75. Deze scharen hebben respectievelijk een eigen gewicht van 1.500 kg en 6.500 kg. Diverse modellen zijn daartussen beschikbaar

Lijn van 2-cilinder betonscharen vervolledigd

Doordat de te slopen gebouwen steeds vaker van een hogere betonkwaliteit zijn en daardoor harder, groeit de vraag naar zeer krachtige 2-cilinder betonscharen met een gunstig eigen gewicht en grote bekopening. Dit heeft DEMAREC doen besluiten om op deze wensen uit de markt in te spelen met het DemaPower-System 2.0.

DEMAREC zou DEMAREC niet zijn als er dan niet speciale en hoge eisen aan zo een nieuw product gesteld zouden worden. De betonsloopscharen moesten een grote bekopening hebben, meer sluitkracht, meer snelheid en een betere bekgeometrie om beter doorheen het beton te kunnen bijten. Om deze reden werd het DemaPower-System 2.0 ontwikkeld. Nu met een penoog aan de achterzijde van de cilinder in plaats van astappen aan de zijlanten van de cilindermantel. Er kan niet onbeperkt een grotere cilinder ingebouwd worden in een 2-cilinder betonschaar. De inbouwmaten, het gewicht en de gevraagde hoeveelheid olie van de cilinders hebben immers beperkingen. De DemaPower cilinder heeft in dit geval de maximaal mogelijk in te bouwen buitendiameter. Maar door toepassing van het DemaPower-System 2.0 (met vier drukkamers in plaats van twee) hebben de cilinders 20 tot 25% meer kracht en extreem snelle cyclustijden ten opzichte van bestaande systemen op de markt.

De volledige serie DCC bestaat uit diverse varianten

Nadat indertijd het eerste model DCC-75 werd gelanceerd, is er momenteel keuze van de DCC-20 tot DCC-75.  Deze scharen hebben een respectievelijk eigen gewicht van 1.500 kg en 6.500 kg. Diverse modellen zijn daartussen beschikbaar in 3-bek-uitvoeringen: met vaste of vervangbare slijtdelen, met kort of lang mes. Naast de 4-kamer versies is er ook een parallel gamma met 2-kamer cilinders beschikbaar.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details