NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Terug naar overzicht

Tramac

Wij bieden een maximale dienst aan op verschillende vlakken

Op commercieel vlak trachten wij beschikbaar te zijn om alle vragen te kunnen beantwoorden en snelle oplossingen te bieden in overleg met de klant (en de technische dienst). Bij deze keuze wordt zowel rekening gehouden met uw huidig en toekomstig machinepark, als met het type uit te voeren werk.

Deze regionale aanpak vergemakkelijkt het contact tussen de klant en de technisch commercieel afgevaardigde die door zijn locatie actief is in zijn eigen sector en in de directe omgeving van zijn klanten vertoeft.

Onze technische dienst staat garant voor een professioneel onderhoud van de machines volgens de normen die door onze leveranciers worden opgedragen en door tevens gebruik te maken van specifiek gereedschap.

Bij iedere aanpassing worden de graafmachines gemeten dmv een gecertificeerde debietmeter teneinde een maximale doeltreffendheid van de machines te verzekeren overeenkomstig aan de voorschriften van de fabrikant en de geldende veiligheidsnormen.

Om een optimale kwaliteit te verzekeren worden regelmatig technische opleidingen georganiseerd, zowel intern als bij onze leveranciers.

Onafhankelijk van de opleidingen tijdens de indienststelling van het materieel, kunnen bijkomende opleidingen voor een correct gebruik en optimaal onderhoud worden georganiseerd bij de klanten of in onze lokalen.

Zowel voor de machines als voor het gereedschap en de courante slijtstukken is ons beleid klantgericht. Hierdoor zijn de meeste van de slijtdelen uit voorraad verkrijgbaar en kunnen ze de dag zelf nog worden verstuurd.

Voorts kunt u ons contacteren voor de montage van hydraulische leidingen en kits voor graafmachines, onafhankelijk van het merk van uw drager.
Voor mini-graafmachines en grote dragers is het mogelijk om op ons beroep te doen voor montage van leidingen, zowel voor dubbele werking (grijper/klem), hamerleidingen als rotatieleidingen.

Mechanische aanpassingen van de arm van graafmachines behoren eveneens tot de mogelijkheid!

algemene informatie

Services Aanbouwdelen / BakkenAanbouwhamersHydraulische Heiblokken Adres Avenue de l'Energie 11
4432 Alleur
België
Telefoonnummer +32 (0)4 263 99 84 E-mailadres [email protected] Website tramac.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details