NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Join the e-volution

Join the e-volution

Keestrack – Stand C2

Wereldwijd draagt ​​de bouw 6 tot 10% bij aan de emissie van broeikasgassen. Keestrack wil deze verminderen door gebruik te maken van, en te investeren in, de meest innovatieve aandrijftechnologieën. 

Door onze e-drive, plug-in elektrisch aangedreven en ZERO-drive breek- en zeefmachines van hernieuwbare energie te voorzien kan er duurzaam geproduceerd worden. Als er geen elektrische toevoer beschikbaar is, kan de gebruiker een stroomgenerator kiezen zoals de Keestrack motor/gen-sets, al dan niet geplaatst op rupsen (M-serie). Alle plug-in elektrische en hybride aandrijfmodellen kunnen onderling worden geconnecteerd en bieden zo nog efficiëntere mogelijkheden om energiezuiniger te produceren, zonder prestatieverlies maar met minder onderhoud.

Duurzaam produceren aan hoogste kwaliteit

Keestrack toont op MATEXPO onder andere de plug-in elektrische R5e percussiebreker en de I4e mobiele omkeerbare horizontale percussie breker die duurzaam de beste kwaliteit eindproducten kan produceren en recycleren tegen de laagste productiekosten, zonder CO2-uitstoot, dankzij de plug-in functionaliteit. Deze breker kan flexibel worden ingezet bij het secundair en tertiair breken dankzij de uitzonderlijke reductieratio. Waar normaal gezien twee brekers voor nodig zijn, kan de I4e de klus alleen klaren. Het breekproces biedt minder slijtage, een beter eindproduct en aanzienlijke energiebesparingen waardoor de I4e een alternatief is voor mobiele kegelbrekers en VSI’s, vooral met zijn uitstekende productiecapaciteit tot 250 t/u. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details