NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Terug naar overzicht

Keestrack

Keestrack ontwerpt, produceert en verdeelt mobiele breek- en zeefinstallaties en stackers sinds haar oprichting in 1996 door Kees Hoogendoorn en zijn vrouw Annet Schoenmaker. Vandaag staat de tweede generatie Hoogendoorn aan het roer van het familiebedrijf. Keestrack is uitgegroeid tot een bedrijf met wereldwijd meer dan 1000 werknemers en productiefaciliteiten in Tsjechië, Italië, China en India. Meer dan 115 dealers representeren Keestrack in 100 landen. Keestrack’s doelstelling is om de meest energie-efficiënte en productiefste productiemiddelen op de markt te brengen door continu te innoveren. Op deze manier kunnen de eindgebruikers produceren met de laagste kost per geproduceerde ton.

Keestrack’s succesvolle strategie op de internationale markten

Dankzij de uitbreiding van het wereldwijde netwerk, investeringen in de productiecapaciteit en verdere ontwikkeling van een steeds meer gediversifieerd productaanbod behoort de Belgische Keestrack-groep vandaag tot een van de sterkst groeiende leveranciers op de internationale verwerkingsmarkt.

Het veelzijdige Keestrack-aanbod van mobiele zeef- en breekinstallaties, stackers en bijbehorende apparatuur blijft groeien.

Baanbrekende technologie

De buitengewone mobiliteit, dankzij compacte transportafmetingen en het geoptimaliseerde bedrijfsgewicht zijn typerend voor de Keestrack-technologie. Tevens wordt er duurzaam geïnvesteerd in de ontwikkeling van de meest efficiënte aandrijfmogelijkheden van de kaak-, percussie- en kegelbrekers en zeefmachines. Zo levert Keestrack, in hun e-drive gamma, machines die op netstroom kunnen draaien. Als er geen netstroom beschikbaar is, biedt de geïntegreerde dieselmotor en generator set van de machine een uitkomst. Bovendien kunnen deze elektrisch aangedreven machines op elkaar aangesloten worden waardoor de bedrijfskosten nog verder dalen.

In deze bedrijfsfilosofie is er nu ook al de mogelijkheid om een motorcompartiment met genset op rupsen in te zetten om verschillende e-drive machines op aan te sluiten. Op deze manier levert 1 motor de energie voor de gehele productietrein bestaande uit bijvoorbeeld een breker, zeefmachine en enkele stackers.

Zo bieden Keestrack-installaties aanzienlijke besparingsmogelijkheden: minder onderhoudskosten, een hogere beschikbaarheid, langere levensduur, een beperktere milieu-impact en een onmiddellijke verlaging van de energiekosten en bedrijfskosten zijn de belangrijkste voordelen van de uiterst efficiënte elektrische aandrijvingen.

Geïntegreerd machinebeheer

Op basis van realtime gegevens zorgt het satelliet gestuurde GPS-communicatiesysteem Keestrack-er voor een afstandsmonitoring van operationele machines. Elke storing wordt onmiddellijk gemeld, de belangrijke prestatiewaarden (bedrijfsuren, verbruik, brekerinstellingen, productiecapaciteit, enz.) worden permanent gedocumenteerd via het gebruikersportaal op het internet en dragen zo bij tot een optimalisering van de machinewerking en de operationele onderhoudsorganisatie.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services ZeefmachinesRecyclingmachinesMachines & MaterieelZeven & BrekenStofbeheersingTransportbandenBrekers Adres Taunusweg 2
3740 Munsterbilzen
België
Telefoonnummer +32 89 515851 E-mailadres [email protected] Website keestrack.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details