NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
GM Recycling (Stand B02). Zeven, breken, sorteren: Een specialiteit voor kenners
GIPO KOMBI 130 FDR DA

GM Recycling (Stand B02). Zeven, breken, sorteren: Een specialiteit voor kenners

GM Recycling levert inmiddels buiten de Benelux ook in Polen, Rusland, Roemenië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Griekenland, Marokko, Israël, Egypte, Benin, Nigeria, Bahrein, Saudi-Arabië, de Verenigd Arabisch Emiraten en Oman. 

Door kennis, service en ervaring het vertrouwen win­nen van de klant is de missie van GM Recycling. Veel meer dus dan alleen maar machines verkopen. 

Meedenken met de klant is een eerste vereiste. De machines zijn precies geschikt voor de werk­zaam­heden van de klant. Indien dit niet lukt met een standaard­machine worden de machines aan­gepast of worden ver­schillende machines gecombi­neerd. Door de gedegen kennis en ervaring kan precies ingeschat worden wat mogelijk is en dat maat­werk wordt door de klanten ten zeerste geapprecieerd. Er is bewust gekozen voor het aanbieden van machines uit één markt­segment en daar­binnen enkel topmerken en een zeer uitgebreide 24-uren service. De klant kan op elk moment op GM Recycling rekenen.

SCREENPOD TFS 1400 HYDRA

Van de topmerken is het Zwitserse merk GIPO één van de paradepaardjes van GM Recycling. GIPO is een innovatieve wereldspeler. De mobiele en vaste breek/zeefinstallaties zijn technisch superieur en vooruit op hun tijd. Ze leveren zeer goede prestaties, zijn eenvoudig te bedienen en hebben tegelijkertijd een grote productiecapaciteit. Daar­naast speelt hun robuustheid en de in­gebouwde technische expertise een bepalende rol. 

Bezoek GM RECYCLING op Matexpo 2021, stand B02:

  • GIPO GIGA R 131FDR DA breker met verlengde voorzeef, verzwaarde rotor naar 10 ton, topmagneet, verlengde dubbeldek nazeef en verzwaarde blower 35kW.
  • Terex Ecotec TTS 620T trommelzeef op rupsen.
  • TrommALL 3500TR compacte vlakdekzeef
    (2 fracties).
  • Powerscreen Warrior 2100 Triple shaft zeefmachine.
  • Screenpod Airvac 1600 + TFS 1400 HYDRA mobiel waterbad op rupsen.

GM Recycling bvba
Krommeveldstraat 1
9971 Lembeke
T +32 9 378 39 47
E info@gmrecycling.be
W www.gmrecycling.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details