NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Geknipt voor elkaar: Bronneberg en Holmatro versterken partnerschap

Geknipt voor elkaar: Bronneberg en Holmatro versterken partnerschap

Dat het bedrijf ook uitmuntend hydraulisch knipgereedschap maakt, is in de recyclingwereld een feit. We bevinden ons ten kantore van Bronneberg Recyclingmachines en Services, dealer en servicepartner van Holmatro. Aan tafel zitten Michiel Jegerings, general manager bij Bronneberg, Stefan Broks, sales engineer bij Holmatro en Jurgen Brouwers, inside sales bij Holmatro. De heren staan juist op het punt om een nog intensievere samenwerking tussen beide bedrijven te bezegelen. 

Michiel Jegerings: “Wij snappen de techniek van alle producten die we verkopen tot en met het laatste schroefje.”

“De relatie tussen Bronneberg en Holmatro bestaat nu al zo’n 14 jaar”, opent Michiel het gesprek. “We werden op een beurs bezocht door vertegenwoordigers van Holmatro. Er ontstond vrij snel vertrouwen, wat één van de redenen was om met hen in zee te gaan. De rest is geschiedenis en vandaag de dag gaan we als goede zakenpartners door het leven.” 

Stefan neemt het woord: “Bronneberg is een zeer gewaardeerde partner in de recyclebranche. Zij kennen de markt als geen ander en bieden hun klanten een ‘one stop shop’ concept waardoor ze de markt op de juiste manier kunnen bedienen. Bij Holmatro is de productie van High Pressure Hydraulics verdeeld in twee businessunits, te weten de Rescue Tools en de Industriële tools. Onze industriële scharen zijn heavy duty uitgevoerd. Bij Bronneberg vind je alle Holmatro scharen voor industriële toepassingen.”

Kenmerkend aan de samenwerking tussen de twee bedrijven is de onderlinge transparantie, eerlijkheid en gunning, merkt Stefan op. “Dat is de fundatie die het samenwerken sterk maakt. Bronneberg heeft alle knowhow in huis, niet alleen als het om verkoop gaat, maar zeker ook waar het draait om service. Dat is voor ons heel erg belangrijk, want dat betekent dat de gebruiker van onze tools niet alleen kwaliteit geleverd krijgt qua materieel, maar ook qua nazorg.” Michiel vult aan: “Wij snappen de techniek van alle producten die we verkopen tot en met het laatste schroefje.”

De recycleklanten van holmatro kunnen nu rechtstreeks terecht bij Bronneberg voor advies, aankoop en service.

Premium Service Center

Vijf jaar geleden werd Bronneberg officieel een Holmatro Premium Service Center. Stefan: “Dat betekent dat Bronneberg dezelfde apparatuur heeft voor wat betreft het certificeren en repareren van hydraulisch knipgereedschap. Vandaag zijn we bij elkaar om elkaar de spreekwoordelijke hand te drukken op een nog intensievere samenwerking. Onze recycleklanten kunnen rechtstreeks terecht bij Bronneberg voor advies, aankoop en service. Klanten die Holmatro contacteren voor interesse in de aanschaf van hydraulisch knipgereedschap zullen wij vriendelijk doorverwijzen naar onze partner Bronneberg.” Stefan geeft daarbij aan dat indien gewenst, Holmatro en Bronneberg samen naar klanten toe zullen gaan. ” Wanneer we via één van onze afdelingen of kanalen een vraag binnenkrijgen voor een schaar, dan spelen we die netjes door naar Michiel en zijn team.” Voor Jurgen is het duidelijk dat met deze zet er meer groei verkregen kan worden. “De focus bij Holmatro ligt sterk op partnerschap”, zegt hij.

Een hydraulische schaar van Holmatro toegepast in de kabelrecycling.

One stop shopping

“Het is one stop shopping bij Bronneberg, vanwege hun uitgebreide leveringsprogramma. De kans dat Michiel één van onze scharen meeverkoopt in een deal is groot. Die hefboomwerking zoeken we”, aldus Stefan. Daar voegt Jurgen aan toe: “Bronneberg spreekt als geen ander de taal van de klant en weet waar deze behoefte aan heeft. Met hun toepassingskennis en gevestigde naam kunnen we ons geen betere partner wensen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details