NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
BMAIR (Stand R69). Machinist: zet jouw gezondheid niet op het spel, schone lucht in de cabine is van levensbelang!

BMAIR (Stand R69). Machinist: zet jouw gezondheid niet op het spel, schone lucht in de cabine is van levensbelang!

Centraal staat daarbij de bediening en communicatie via PAC Smart Control.Stinkende dampen, broeiende gassen en giftige stoffen … als machinist in de recyclagesector zit je er dagelijks middenin. Hoe goed is jouw cabine daartegen beschermd? Wil je de gezondheidsrisico’s echt lopen? Want weet dat je met een kleine aanpassing aan de machine voortaan professioneel gefilterde lucht kunt inademen. Dat voelt een stuk veiliger …. 

Nu jouw baas nog overtuigen: neem hem gerust mee naar Stand R69 in de Rambla, dan kan hij het zelf ervaren. Als marktleider filteroverdruksystemen laat BMAir tijdens Matexpo meerdere versies zien en wordt MAO-3 Cab Guard samen met PAC Smart Control gedemonstreerd. De moderne compacte kunststoffen behuizing omhult een uniek hoekloos zelfreinigend HEPA-filter met enorme capaciteit en kan ook een volwaardig koolfilter bevatten. De filtercontacttijd is veel groter dan die van de huidige producten in de markt, waardoor gevaarlijke stoffen en dampen geen schijn van kans maken.

Slimme bedieningsunit

De MAO-3 Cab Guard wordt evenals dakversie MAO-6HC standaard geleverd met de nieuwe PAC Smart Control. Dat is een handzame unit met een 3,5 inch hoge resolutie LCD display waarop alle gegevens overzichtelijk zijn af te lezen. PAC Smart Control heeft een volledig automatische filtercommunicatie en via de intuïtieve bediening kan de machinist alle noodzakelijke informatie via een QR-code en met zijn eigen smartphone naar veiligheidskundige, projectleider of werkgever sturen. Filtertypen, serienummers en events worden voortdurend ingelezen en veilig opgeslagen in de standaard aanwezige datalogging module. De PAC Smart Control is helemaal klaar voor IoT (Internet of Things) en dat maakt realtime dataoverdracht mogelijk. Uiteraard wordt op alle punten voldaan aan de wettelijke gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details