NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Assortiment flink uitgebreid voor kleinere toepassingen

Assortiment flink uitgebreid voor kleinere toepassingen

Om die reden wordt het onderdelenmagazijn uitgebreid en krijgen dealers en monteurs regelmatig trainingen voor goed onderhoud, service en een maximale omzet.

Een mooi ijzerschaartje van circa 500 kg met een cw 10 kopplaat.

Lions Metals uit Rotterdam wordt vanwege de mooie en drukke locatie regelmatig door verschillende fabrikanten gevraagd om uitrustingsstukken te testen. En volgens Kees Rigter volgt daar ook wel eens “een uitstapje naar een ander merk uit. Maar als het echt aankomt op robuustheid en betrouwbaarheid zijn we blij dat Kinshofer toch de constante factor in het bedrijf is en blijft.” Rigter leverde onlangs de derde Kinshofer poliepgrijper af bij het bedrijf van Ben van Leeuwen en machinist Geraldo was in zijn nopjes toen er op een zaterdagmorgen een nieuwe grijze Kinshofer met dichte achterwanden, verzwaarde kopdelen en gelaste messen werd bezorgd. “De beschermde slangen en cilinders en de grote sluit- en draaikracht maken het werk van Geraldo een stuk prettiger en eenvoudiger.” 

Combischaar

Van het Hek uit Middenbeemster heeft bij Rigter Handelsonderneming een mooie Kinshofer FK13 combischaar gekocht. Hiermee kunnen ze betonnen wandjes of groutpalen knippen. Of, als er op een werk nog kleine stalen constructies zitten deze ook inknippen of weghalen. “De FK13 combischaar heeft een robuuste draaikrans en een mooi weggewerkte cilinder”, vertelt Rigter.  “Door de lange slagcilinder heeft de combischaar veel kracht en brengt dat prachtig over op het frame. Dit verlengt de levensduur en minimaliseert de onderhoudskosten.” De FK13 draait bij Van het Hek nu op een project in Schipluiden op een ponton aan een Kobelcokraan. Er worden betonnen damwanden vervangen voor stalen exemplaren. 

Italiaanse fabrikanten

Rigter: “Met de aankoop van diverse Italiaanse fabrikanten breid Kinshofer met uitrustingsstukken flink uit in het sloop- en recyclagesegment. Wij presenteren ons als Rigter Handelsonderneming daardoor steeds meer als one-stop-shop: één adres, voor de beste alles-in-één oplossingen.” Vooral voor de kleinere kranen van 4 tot 30 ton wordt het aanbod recyclage- en sloopgereedschappen van Kinshofer flink uitgebreid. “De eerste tools zijn inmiddels uitgeleverd”, vertelt Rigter. “Dit betrof een mooi ijzerschaartje van circa 500 kg met een cw 10 kopplaat. Die is via onze trouwe dealer Verkooyen Machines weer doorgeleverd aan de klant. Het ijzerschaartje, type kcs06 heeft een robuust draaikranskopdeel en een lange slag cilinder voor optimale sluitkracht. De messen zijn rondom draaibaar en uitwisselbaar, voor maximale inzet en minimale verbruikskosten.” Om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, investeert Rigter in een groter onderdelenmagazijn in Eemnes. “En de monteurs en dealers krijgen trainingen voor goed onderhoud, service en een maximale omzet. We zijn nu de folders aan het maken en onze website aan het aanpassen. Binnenkort volgt meer nieuws.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details