NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Access all areas

Access all areas

Zo wordt niet alleen gedacht aan de veiligheid van de techniekers maar ook aan het personeel van de klanten.

Het onderhoud op overslagkranen is van levensbelang.  Daarom volgen de techniekers op regelmatige basis technische scholingen bij Fuchs om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Elke 500 uren wordt een onderhoud uitgevoerd. Op de levensduur van de kraan zijn dit heel wat onderhoudsbeurten. Ze dienen te allen tijde veilig te gebeuren.

Christophe Koldrasinski

Naast de onderhoudsbeurten dient te klant zelf het niveau van verschillende componenten na te kijken: bijvoorbeeld het oliereservoir, vetpot, koelvloeistof … ook dit dient veilig te gebeuren!

Componenten eenvoudig en veilig bereiken

De toegang naar het platform is zeer gemakkelijk. Zo zijn de kleinere overslagkranen tot en met 35 t uitgerust met een uitklapbare ladder, de overslagkranen vanaf 45 t zijn voorzien van een ladder die zich net onderaan de bovenwagen bevindt. Het grote voordeel van dit platform is, uiteraard naast de veiligheid, dat alle componenten in een handomdraai gemakkelijk bereikbaar zijn. Zodra men zich op het platform begeeft, heeft men op de rechterzijde toegang tot het brandstof- en Ad Blue reservoir alsook de filters. Het motorcompartiment bevindt zich achteraan waar alle filters, reservoirs nagekeken kunnen worden en vervangen indien nodig. Het centraal smeersysteem van de bovenwagen is standaard. De vetpot is steeds zichtbaar vanuit de cabine maar ook vanaf de begane grond. Zo kan men tijdig zien wanneer deze dient bijgevuld te worden. Een overzicht hiervan is te zien op bovenstaande foto.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details