NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Wie jarig is, trakteert
Tramac opnieuw present op Matexpo 2021 samen met zijn partners..

Wie jarig is, trakteert

Jubilea zijn er om gevierd te worden. Dit jaar vieren een aantal partners van Tramac Benelux hun verjaardag. Reden voor de leverancier van uitrustingsstukken om met kortingen en speciale acties te komen.

Zo bestaat het Franse Montabert, befaamd om zijn sloophamers dit jaar maar liefst 100 jaar. Het bedrijf werd in 1921 in Lyon opgericht door Joannes Montabert en begon met de productie van pneumatische breekhamers. Al snel groeide het bedrijf sterk, al zeker met de ontwikkeling van de eerste hydraulische sloophamer in 1967. Tramac verkocht deze eerste hamer BRH 500 in 1970 in de Benelux. Met een indicatieve omzet  maar liefst van 100 miljoen euro en 450 werknemers, allen tewerkgesteld in Lyon, betreft het hier nog een echt Europees product. Dat beantwoordt aan de filosofie van Tramac om onze economie en productie lokaal te houden. Zowel naar tewerkstelling als service toe.

Innovatieve voorsprong

Ook het succesverhaal van Demarec is Europees. Opgericht in 2001, vieren de Nederlanders hun twintigste verjaardag.  Ook hier geldt een innovatieve voorsprong in de sorteergrijpers en crushers om extra productie te garanderen. Deze kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat Demarec internationaal erkend wordt als de beste fabrikant van kwaliteitsvolle productiemachines in ‘silent demolition’. De gereputeerde MQP’s met wisselbare bekken zijn reeds enige tijd ook beschikbaar in monoblok versie. De DCC scharen met opening tot 175 cm zijn uitgerust met de DemaPower 2.0 cilinders.

Ervaring, opleiding en voorraad garanderen

Met vijftig jaar ervaring in Montabert en twintig jaar in Demarec producten, garandeert Tramac als nationale invoerder, de ervaring, de opleiding en de voorraad voor deze leveranciers. Al sinds 1967 voorziet Tramac veeleisende sectoren als de bouw, steengroeven en recyclage van kwaliteitsvolle attachments met naast de jarige partners ook frezen van Rockwheel, breekbakken van Hartl, REMU zeefbakken, ICE heiblokken, en de Trapac trilplaten van eigen makelij. Gedurende het hele jaar plant Tramac Benelux commerciële acties waar de klant kan genieten van onder meer extra korting. Tramac tracht met zijn vernieuwde website deze feestelijkheden extra in de verf te zetten; zo wordt er ook elke maand een maquette van Montabert verloot via de website.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details