NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Wederom nieuwe Fuchs geleverd bij H. Jager Ijzer- en Metaalhandel in Hoogezand

Wederom nieuwe Fuchs geleverd bij H. Jager Ijzer- en Metaalhandel in Hoogezand

Van der Spek Vianen heeft weer een nieuw Fuchs geleverd bij H. Jager Ijzer- en Metaalhandel in Hoogezand. Ditmaal is er een nieuwe Fuchs MHL350F afgeleverd na vorig jaar ook al een nieuwe Fuchs MHL340FQC geleverd te hebben gekregen door Van der Spek.

Harry Jager is met zijn 77 al ruim 50 jaar werkzaam in de handel en het verwerken van ijzer en metalen en nog steeds vol in actie. Men heeft de werkzaamheden verdeeld over diverse locaties in het noorden van het land. Voor het plaatsen en ophalen van containers en het transporteren van de materiaalstromen heeft H. Jager eigen vrachtwagens onderweg.

Fuchs MHL350F

Met zijn 35 ton eigen gewicht en overslagbereik van 16 meter is de nieuwe MHL350F in staat om op eenvoudig alle op- en overslagwerkzaamheden uit te voeren. Om het bereik van 16 meter te halen is Fuchs MHL350E is uitrust met een 8.5 meter giek en een 7,2 meter lepelsteel. Het bereik is gemeten van het hart van de draaikrans tot aan de pen van de lepelsteel, het bereik aan de buitenzijde van de grijper is zelfs ruim 17,5 meter.

In de MHL350F is de zeer duurzame en zuinige Stage-V Deutz TCD 6.1. L6 6-cilinder turbodieselmotor gemonteerd welke 160kW vermogen levert. Het geleverde vermogen wordt overgegeven aan de zeer efficiënte Linde hydraulische pompen welke beide 330 liter/min geven. Hierdoor is de machine zeer snel en krachtig bij een zeer laag brandstofverbruik.

De standard compleet gescheiden- en separaat opgestelde koelers dragen er zorg voor dat de machine optimale koeling krijgt. Door de optimale koeling wordt er tijdens het draaien met de machine zeer weinig gebruik gemaakt van de koelvans waardoor naast een zeer laag geluidniveau ook het brandstofverbruik uiterst laag is.

Voor het dagelijks- en uit te voeren onderhoud aan de machine is als bij iedere Fuchs een ruim bemeten loopbordes bij de motor aanwezig welke via een uitklapbare trap toegankelijk is. Op deze plek kan naast het veilig uitvoeren van deze onderhoudswerkzaamheden ook de diesel- en Adblue tank gevuld worden zonder op de machine te hoeven klimmen.

LED-verlichting zorgt er voor dat ook in de vroeg- en late uren veilig gewerkt kan worden met goed zicht op het uit te voeren werk. De Cabine is uitgerust met een beschermrooster aan voor- en bovenzijde zodat de machinist altijd veilig zit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details