NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Volvo lanceert ECR50 F-Generatie: uitzonderlijke veelzijdigheid en gebruiksgemak

Volvo lanceert ECR50 F-Generatie: uitzonderlijke veelzijdigheid en gebruiksgemak

Deze compacte 5-tons graafmachine combineert kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie om uitzonderlijke wendbaarheid en gebruiksgemak te bieden. De perfecte aanvulling op elk machinepark ! 

DUURZAAM EN LAGE BEDRIJFSKOSTEN 

Het contragewicht van de ECR50F draait binnen de breedte van de graafmachine. Dit maakt werken in zeer krappe ruimtes mogelijk, terwijl het risico op schade aan de machine wordt verminderd. De unieke opstelling van de graafarm zorgt dat de offset-voet en -cilinder niet buiten de machine draaien bij het graven naast obstakels. Versterkte graafuitrusting, onderstel en carrosserie dragen verder bij aan een grote duurzaamheid. Met een smeerinterval van 50 uur, een breed openende motorkap en gemakkelijk toegankelijke servicepunten is het onderhouden van deze machines een fluitje van een cent. Dankzij de automatische motoruitschakeling worden de niet-gewerkte uren niet geregistreerd, waardoor de onderhoudskosten worden verlaagd en de inruilwaarde wordt verhoogd. Ten slotte biedt de gepatenteerde multifunctionele hydraulische oliefilter een uitstekende bescherming aan het hydraulische systeem. 

NATUURLIJK INTUÏTIEF 

De ECR50F beschikt over een navigatiewiel, een 5” kleurendisplay en eenvoudige navigatiemenu’s zodat de machinist de bediening eenvoudig onder de knie krijgt. Ook de proportionele vingertopbediening, grote rijpedalen en automatisch rijden met twee snelheden dragen bij aan het gebruikscomfort. Zelfs het wisselen van hulpstukken is eenvoudig dankzij de hydraulische snelwissel en stapsgewijze instructies op het scherm. In de nieuwe ECR50F kunnen de instellingen van het geïnstalleerde hulpstuk in een paar stappen op voorhand geprogrammeerd worden, afhankelijk van het werk dat moet worden uitgevoerd. Vervolgens beslist u of de machinist enkel de voorgeprogrammeerde instellingen kan gebruiken of u hem/haar de mogelijkheid geeft om definitieve hydraulische aanpassingen te maken vanuit de cabine. 

ONGEËVENAARDE GRAAFPRESTATIES 

Ondanks het ‘slanke’ formaat, is de nieuwe ECR50F een 5-tons machine die met vertrouwen moeilijk werk aankan. Uitzonderlijke stabiliteit en hydraulisch vermogen dragen bij aan ongeëvenaarde graafprestaties, hefvermogen en trekkracht. 

Om aan specifieke voorkeuren en toepassingen te voldoen, kan de machine worden aangepast met een reeks hulpstukken en opties – waaronder de af fabriek Powertilt, een groen knipperlicht (dat knippert wanneer de veiligheidsgordel veilig is bevestigd), een extra tegengewicht, een extra uurmeter en meer. Zoals alle graafmachines van Volvo, is de ECR50F voor meer dan 93% recycleerbaar en compatibel voor gebruik met biohydraulische oliën, wat de reputatie van Volvo CE op het gebied van circulaire economie aantoont. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details