NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Volop ontwikkelingen op het gebied van elektrificering en zelfs AI

Volop ontwikkelingen op het gebied van elektrificering en zelfs AI

Van der Spek Vianen is op de Vakbeurs Recycling aanwezig met hun productspecialisten als het gaat om: op- en overslag, verkleinen, scheiden, zeven en transporteren. Hierbij gaat het onder andere om de door Van der Spek Vianen vertegenwoordigde merken: Fuchs, Lindner, Steinert, Powerscreen, Telestack en Westeria.

Steinert

Vanuit Steinert zijn er vele noviteiten te melden als het gaat om het scheiden van metaal- en kunststofstromen. Goed voorbeeld is de nieuwe Steinert Unisort EVO 5.0 NIR-scheider. Die maakt gebruik van Artificial Intelligence (AI) waardoor productstromen herkend en gescheiden worden op een wijze die tot nu toe niet mogelijk was. De waarnemingen van de camera worden door de Artificial Intelligence zodanig verwerkt dat in het scheidingsproces de juiste keuzes worden gemaakt.

Een geheel nieuwe ontwikkeling is de Fuchs MHL820F.

Fuchs

De ontwikkelingen bij Fuchs op het gebied van elektrificering gaan gestaag verder. De gehele serie machines van 20 tot 90 ton kan elektrisch worden aangedreven, waarbij verschillende keuzes gemaakt kunnen worden als het gaat om de stroomtoevoer. De serie kan met een vaste kabel of met een kabeltrommel worden uitgevoerd. Een geheel nieuwe ontwikkeling is de Fuchs MHL820F, die op de bauma zijn debuut zal maken. Deze machine heeft voor zijn elektrische aandrijving nog een extra energiebron, zodat hij kan rijden wanneer hij niet is aangesloten op het lichtnet.

Lindner

Ook bij Lindner veel ontwikkelingen en nieuwe modellen. Bij de ontwikkeling van die nieuwe modellen speelt het elektrificeren een belangrijke rol. De onlangs geïntroduceerde rupsmobiele Lindner Urraco 4000 kan op het net worden aangesloten om elektrisch te draaien. Daarnaast heeft de nieuwe Lindner Atlas zich ondertussen bewezen als een echte energiebesparende verkleiner, dankzij zijn elektrische aandrijving op de assen zonder tussenkomst van hydrauliek.

Van der Spek Vianen B.V. – standnummer B118.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details