NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Van Dyck Marcel Belgium (Stand C07). Wij geven onze klanten een oplossing voor hun problemen en uitdagingen

Van Dyck Marcel Belgium (Stand C07). Wij geven onze klanten een oplossing voor hun problemen en uitdagingen

Als familiebedrijf, de derde generatie is recentelijk aan boord, maken vooral de familiewaarden en de voortdurende aandacht voor service het verschil. Het gaat er niet om om een machine te verkopen, maar om onze klanten een oplossing voor hun problemen en uitdagingen te geven.

Een vier a vijf jaar geleden is er een logische uitbreiding van het gamma dan gevolgd. We wilden ook steden en gemeenten ondersteunen en ontzorgen in wat ze nodig hebben voor straatreiniging, groenzorg, onkruidbestrijding … Recentelijk hebben we Geesinknorba in ons gamma, een segment waarmee we de private en publieke spelers in de afval- en recyclagesector volop kunnen bedienen. Ook ligt onze focus nog steeds op onze Brock veegwagens en onze kolkenzuigers/vacuumwagens en combiwagens van Kaiser Moro.

Onze service eindigt niet met onze kantooruren

Geen enkele machine gaat hier als een standaardmachine de deur uit, alles = maatwerk.  Dit kan heel uiteenlopend zijn, van mechanische verbeteringen aan het chassis voor specifieke toepassingen tot het monteren van een zelf­gemaakt element. Onze focus ligt steeds op tailor-made, op klantgerichte aanpassingen.

En onze klantgerichtheid omvat ook service na verkoop. Voor het onderhoud of herstellingen kunnen de klanten rekenen op ons atelier in Houtvenne of op onze mobiele ploeg die interventies uitvoert.

Vanaf september openen wij een nieuwe servicevestiging in Assesse.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details