NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Trommelzeef met ongekende populariteit

Trommelzeef met ongekende populariteit

Kwaliteit valt niet te miskennen. “Van de ongeveer veertig Pronar trommelzeven die we in België op de markt hebben gezet, is zo’n 80% van het model MPB 20.55. Je kunt wel zeggen dat het een populaire machine is”, laat directeur Wim Heynickx van Herema Recycling Machinery ons graag weten.

Het in Peer gevestigde Herema Recycling Machinery is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van recyclagemachines van twee bekende merken: Sandvik Mobiles en Pronar Recycling. Dat gebeurt op basis van een directe aanpak, vlotte samenwerking en uiteraard kwalitatieve machines, met een keuze uit motoren van Caterpillar of Deutz en een hydraulisch systeem met Danfoss onderdelen. Het standaard aanwezige automatisch smeersysteem komt van Lincoln. Herema biedt klanten een volledig gamma voor groen- en bosbeheer, wegenwerkers en afvalverwerkers. Recentelijk zijn opnieuw enkele interessante Pronar machines afgeleverd bij vooraanstaande klanten: Smet Rental en Huylebroek.PRO. Voor Heynickx het bewijs dat een tevreden klant altijd weer terugkomt.

herema-pronar-mpb20.55-in-actie-kopieren

Trommelzeef MPB 20.55 is mede zo populair doordat hij op een aanhangwagenonderstel is gemonteerd. (Herema Pronar MPB 20.55 in actie)

 

Nieuwste shredder

Smet Rental uit Verrebroek bij de Antwerpse havens kocht zo’n twee jaar geleden twee stuks van de hiervoor genoemde populaire trommelzeven van Pronar. Tot alle tevredenheid, zodat het na de MPB 20.55 nu de beurt is aan een shredder van Pronar. Model MRW 1.300 bleek het meest aan-trekkelijk. Het is namelijk de nieuwste enkelassige langzaamdraaier die Pronar heeft ontwikkeld. Zijn bijzonderheid zijn de maar liefst 42 beitels. De MRW 1.300 heeft een direct aangedreven as van 3 m lengte en kan in hoog tempo groenafval, bouw- en sloopafval, hout, plastics … verkleinen. Op klantwens is de machine voor iedere gewenste toepassing speciaal af te stellen, waarbij er keuze is uit diverse soorten beitels, korven, kamverlengers en tegenmessen. De zeer krachtige machine heeft een 550 pk sterke Volvo Penta motor. Door de directe aandrijving gaat 97% van het geleverde vermogen rechtstreeks naar de as met de beitels. Interessant voor bedrijven is tot slot, dat deze shredder door zijn ruime keuze aan korven en kamverlengers zeer veelzijdig is en in elke genoemde toepassing een uitstekend resultaat neerzet. De uitvoerband uit twee delen is gemakkelijk hydraulisch op te klappen, waardoor de machine binnen 3 minuten klaar is voor transport.

herema-pronar-huylebroek-kopieren

Bij Huylebroeck.PRO zien we shredder MRW 2.85G de onlangs aangeschafte trommelzeef MPB 20.55 voeden. (Herema Pronar Huylebroek)

 

De tweede trommelzeef

Over tevredenheid gesproken: Huylebroeck.PRO uit Hoboken kocht begin van het jaar een MPB 20.55, bestelde tussendoor een shredder model MRW 2.85G en heeft kort geleden de tweede trommelzeef MPB 20.55 in gebruik genomen. Huylebroeck verhuurt in en rondom België recente zeefmachines zonder of met bediening, desgewenst inclusief transport en ingebruikstelling. Zelf ophalen kan ook vanaf het depot in Rumst (provincie Antwerpen). De afgeleverde Pronar MRW2.85G is mede een populaire shredder door de montage op een rupsonderstel. Eens op de werf is hij snel en gemakkelijk opgesteld. Door het doordachte ontwerp is deze machine gemakkelijk te transporteren met een semi-dieplader. De shredder is een robuuste traagdraaier met dubbele assen die zijn voorzien van acht ringen met elk zes beitels. De aslengte is 1,75 m. Hij wordt aangedreven worden door een zescilinder Caterpillar die voldoet aan de jongste uitstootnormen. Door de keuze uit verschillende type breekbaren kan elk materiaal gebroken worden naar de gewenste maat.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details