NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Tijd en geld uitsparen  met efficiënte sorteer-  en aanvulbakken

Tijd en geld uitsparen met efficiënte sorteer- en aanvulbakken

Opvulbakken spelen een cruciale rol bij de aanleg van pijp- en nutsleidingen over de hele wereld. Wat die van REMU zo speciaal maakt is dat ze niet enkel tijd maar ook geld besparen. Door hun duurzaamheid en veelzijdigheid om te presteren in ook moeilijke omgevingen. Voor meer informatie kan u bij Tramac terecht.

Het gamma zeefbakken is verder aangevuld met PADDING bakken; deze serie opvulbakken bestaat uit drie modellen; de PD 3160 voor klasse 35 ton graafmachines, de PD 2160 voor klasse 25 ton en de bestaande EX 140 voor klasse 20 tonners. Krachtige rechtstreeks aangedreven motoren voor elke rotor helpen om het vermogen gelijkmatiger te verdelen en een Hardox chassis geeft deze bakken de extreme duurzaamheid en veelzijdigheid die nodig zijn om efficiënt te presteren in gebieden met harde (bevroren) en kleverige klei, lei- en zandsteen, gips, zandgrind en tal van andere materialen voor het opvullen van greppels bij pijp-, nuts-, riool- en waterleidingen. Of andere specifieke industriële toepassingen.

naamloos-1-kopieren

Ter plaatse zeven: altijd voldoen aan de specifieke eisen

Bij gebruik voor opvulling of het vullen van de geul bij een pijpleiding, kan het bestaande materiaal ter plaatse worden gezeefd met een REMU bak, waardoor het niet nodig is om op off-site materialen een beroep te doen. De methode voor het opvullen van leidingen vereist meestal dat de operator elke kant van de pijp afwisselt, waardoor het gezeefde materiaal de leegtes onder de pijp kan opvullen en eveneens schade aan de coating op de pijp (door vallende stenen) kan voorkomen. De meeste projecten hebben een specifieke vereiste voor de granulometrie die nodig is om de geul op te vullen en de leiding te bedekken.  Met REMU zeefbakken kunt u bij elk project voldoen aan de specifieke eisen qua materiaalgrootte voor het opvullen van leidinggreppels, dankzij de vele configuraties en beschikbare spacings en diktes van de messen.

Sorteer- en opvulbakken die zichzelf al bewezen hebben

In de Rockies (Colorado) werd deze opvulbak PD 3160 gebruikt om een stroomdistributielijn op een skihelling aan te vullen, waardoor het niet langer nodig was om zware vrachtwagens met materiaal de verraderlijke weg op te sturen.  In de steile, rotsachtige heuvels van West-Virginia werd de opvulbak EX 140 gebruikt om een grote-diameterleiding die aardgas naar de eindconsumenten zou transporteren te bedekken en aan te vullen.  De aannemer bespaart tijd, dankzij de snelheid en efficiëntie van de bak.  In de bevroren en onvoorspelbare heuvels in Missouri, waar modderige en kleiachtige grond zich afwisselt met rotsen, werd een opvulbak PD 3160 gebruikt om een leiding op een oudere gaspijplijn te vervangen.   Vanwege de plakkerige aard van de materialen in Missouri hebben de meeste andere oplossingen moeite met dit soort materialen / grond.  REMU opvulbakken hebben schrapers die ervoor zorgen dat deze kleverige materialen zonder storing door de messen blijven draaien, waardoor de aannemer op zijn beurt blijft voort werken zonder machine-uitval. REMU opvulbakken spelen een cruciale rol bij de aanleg van pijp- en nutsleidingen over de hele wereld, waardoor aannemers niet enkel kostbare tijd maar ook geld besparen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details