NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Sloopwerktuigen in actie | Opendeurdag op 2 september

Sloopwerktuigen in actie | Opendeurdag op 2 september

Kracht of precisie? Snelheid of efficiëntie? Emissievrij of een tussenoplossing? Wat u ook nodig heeft, Demtech kan met zijn uitgebreide gamma aan werktuigen voor sloop- en recyclage-activiteiten altijd een passend antwoord bieden. Op zaterdag 2 september opent het bedrijf uit het Nederlandse Zoeterwoude (net boven Den Haag) de deuren voor al wie deze machines graag eens in actie wil zien. U komt toch ook?

Ooit al eens gezien hoe sorteergrijpers met chirurgische precisie aan het werk zijn? Of hoe beton­vergruizers genadeloos hun tanden zetten in te slopen materialen? Of hoe hydraulische palen­krakers in geen tijd funderingspalen slopen? Zelfs als u op elk van deze vragen ja kan antwoorden blijft de opendag van Demtech op 2 september een niet te missen event. Van 10 u. tot 16 u. opent Demtech met veel enthousiasme zijn deuren voor ongetwijfeld interessante ontmoetingen en ontdekkingen. Want Demtech, dat is meer dan veertig jaar passie voor techniek in sloop- en recyclage.

Op 2 september opent Demtech van 10 u. tot 16 u. met veel enthousiasme zijn deuren.

Demonstraties bij de vleet

U krijgt er immers de gelegenheid om kennis te maken met het uitgebreide assortiment aan sloopwerktuigen dat Demtech in zijn gamma heeft. Ijzersterk in sloop- en recyclageactiviteiten. Neem de tijd om de betonscharen, schrootscharen, sloop­hamers, sorteergrijpers, multischaren, beton­vergruizers en nog zo veel meer te aanschouwen. Daarnaast zullen de leveranciers demonstraties verzorgen, zodat u de functionaliteit en prestaties van al die producten in actie kunt zien. Ook voor de kinderen is er vermaak voorzien, zodat ze zich geen moment zullen vervelen. Het belooft dus een bijzondere ervaring voor iedereen te worden.

Registratie

Om ervoor te zorgen dat u optimaal verwelkomd kan worden in Zoeterwoude, vraagt Demtech u op voorhand te registreren. Dat kan heel eenvoudig via de website: www.demtech.eu/aanmelden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details