NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
SieboTec van 5000 naar 6000 en nu vult de 8000 het leveringsprogramma verder aan.

SieboTec van 5000 naar 6000 en nu vult de 8000 het leveringsprogramma verder aan.

Trommelzeefspecialist SieboTec introduceert de nieuwe SieboTec 8000 die na de SieboTec 5000 en SieboTec 6000 het programma verder aanvult.

De afgelopen jaren hebben vele SieboTec 5000 en SieboTec 6000’s hun weg gevonden naar trommelzeefgebruikers, zowel nieuwe gebruikers als ervaringsdeskundige zien de grote voordelen van de SieboTec machines die ontwikkeld zijn door specialisten die hebben geluisterd naar de wensen uit de markt en deze hebben toegepast in het ontwerp van de SieboTec machines.

Om ook de vraag te kunnen beantwoorden uit markt voor een machine met nog grotere capaciteiten heeft SieboTec nu de SieboTec 8000 toegevoegd aan het leveringsprogramma.

De capaciteitsmaker is voorzien van 7,5 m3 grote 100 % slip vrije voedingsbunker die het te zeven product gelijkmatig in de 7.500 x 2.200 mm grote zeeftrommel voert, totaal is er 47M2 zeefoppervlakte aanwezig. Om het wisselen van de trommel nog eenvoudiger te maken is de machine uitgerust met een hydraulisch systeem dat de trommel lift en naar de zijkant brengt zodat hij kan worden opgepakt.

Zowel de grove als de fijne fractie afvoerbanden hebben hoge afstorthoogtes waardoor er gemakkelijk met grote wielladers gewerkt kan worden, de afvoerbanden zijn standaard gegalvaniseerd uitgevoerd. Om de grote capaciteiten te kunnen verwerken zijn beide banden 1.200mm breed uitgevoerd. Mocht het onverhoopt benodigd zijn dan kunnen de banden als cassettes uit de machine worden gehaald zodat onderhoud en reparatie veilig en snel kunnen worden uitgevoerd.

De SieboTec 8000 kan zowel diesel als generator aangedreven worden geleverd. Met de generator kan de machine zowel op het stroomnet als duurzame Stage-V generator draaien. De ideale combinatie van duurzaamheid, capaciteit en mobiliteit. Alle componenten op de Siebotec trommelzeef worden dan middels elektromotoren aangedreven. Dit zijn voor de transportbanden geïntegreerde trommelmotoren van hoge kwaliteit en hebben tevens een compacte bouwwijze.

Op een grote kleuren touchscreen kunnen alle functies en instelling van de machine eenvoudig worden ingesteld en afgesteld. Tevens is op de achterzijde van de machine nog een extra bedieningspaneel aanwezig voor het in- en uitklappen en het instellen van de trommelbelading. De 8-kanaals afstandsbediening maakt het bedienen nog gemakkelijker.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details