NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Premium recyclingmachines

Premium recyclingmachines

Net als voorgaande jaren is Stoevelaar Machinery uiteraard ook weer van de partij op Vakbeurs Recycling. Het bedrijf uit Stegeren presenteert ditmaal zijn complete programma aan premium recyclingmachines op de stand. Machines die het mogelijk maken om allerlei soorten recyclebaar materiaal te verkleinen, scheiden en sorteren tot een halffabricaat of eindproduct. Erjen Stoevelaar geeft ons alvast een voorproefje.

Stoevelaar Machinery vertegenwoordigt een groot aantal gerenommeerde merken, zoals Morbark, Hammel, Neuenhauser, Bano, Rayco, Dynamic Screening Systems en H2PRO. “Vorig jaar hadden we met de H2PRO MMS 15K een absolute primeur op de beurs. ’s Werelds grootste mobiele sterrenzeef, die is uitgerust met een variabel zeefdek. Dat laatste maakt het mogelijk om traploos de eindfractie in te stellen”, zegt Stoevelaar. “Dit jaar is onze stand op Vakbeurs Recycling iets kleiner van formaat en presenteren we ons programma uitsluitend digitaal.”

Morbark 3000.

Informeren

Het doel op de komende beurs is volgens Stoevelaar vooral om bezoekers en geïnteresseerden zo breed mogelijk te informeren. “We focussen ons dus niet specifiek op één machine, maar hebben ons complete programma virtueel beschikbaar. Dat varieert van shredders, chippers, zeven tot debarkers en forestry mulchers. Op het gebied van verkleining bieden we shredders aan voor elk type materiaal. Van vaste lijnen tot mobiele installaties in diverse groottes, vermogens en aandrijfvarianten. We leveren zelfs installaties die in staat zijn om complete elektromotoren te verkleinen.” Waar Stoevelaar Machinery zich vooral in onderscheidt, is service en onderhoud. “We houden onze klanten altijd ‘mobiel’, hebben vrijwel alle onderdelen op voorraad en kunnen in het uiterste geval zelfs een overbruggingsmachine inzetten bij onze klanten.”

Stoevelaar kijkt alvast uit naar Vakbeurs Recycling 2022 in Evenementenhal Gorinchem. “Het is een hele complete beurs voor onze sector. Een beurs waar altijd een goede sfeer hangt. We treffen veel bestaande klanten, maar er is zeker ook ruimte voor het leggen van nieuwe contacten. Je spreekt gewoon heel veel mensen tijdens de drie beursdagen. Dat is gewoon heel prettig. Iets vergelijkbaars is er niet in de Benelux.” 

Bezoek Stoevelaar Machinery tijdens Vakbeurs Recycling op standnummer F131   

Standnummer F131 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details