NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Ontdek de voordelen van onze duurzame krachtpatsers

Ontdek de voordelen van onze duurzame krachtpatsers

Het beste van twee werelden

Heftrucks moeten onder extreme omstandigheden kunnen werken. Ze moeten constant heffen en dalen, goederen vervoeren over ongelijke ondergrond en rijden door vuil en stof. Tot voor kort werden alleen trucks met een verbrandingsmotor geschikt bevonden voor deze taak. Simpelweg omdat elektrische heftrucks niet voldoende prestaties konden leveren – tot nu. Met de Linde X20 – X35 en Linde X35 – X50 elektrische vorkheftrucks is deze beperking verleden tijd en is het voor het eerst mogelijk om elektrische heftrucks te gebruiken in toepassingen die voorbehouden waren aan verbrandingstrucks. Ze combineren het beste van twee werelden en bieden de dynamiek, flexibiliteit en nuluitstoot van een elektrische heftruck, samen met de duurzaamheid, prestatiekenmerken en kracht van IC-trucks met hydrostatische aandrijving.

Milieuvriendelijker, comfortabeler en stiller

De X-modellen van Linde in de 2 tot 5 ton lastcapaciteit reeks zijn net zo krachtig en robuust als verbrandingstrucks, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. De nieuwe serie maakt licht werk van zware ladingen, lange transportroutes en steile hellingen. De sleutel hiervoor zijn de synchrone reluctantiemotoren (SRM+). Deze geven de trucks unieke prestatiekenmerken, die worden versterkt door het gebruik van permanente magneten. Het gebruik van moderne elektromotoren in combinatie met krachtige lithium-ionbatterijen elimineert de trillingen, het lawaai en de uitstoot die kenmerkend zijn voor IC-trucks, waardoor de X-modellen een milieuvriendelijker, comfortabeler en stiller alternatief zijn.

Ondoordringbaar voor stof

De carrosserie en het chassis zijn gebouwd om bestand te zijn tegen de meest extreme omstandigheden en uitdagende oppervlakken. Dit is mogelijk door de lange wielbasis en de grote banden in combinatie met de trillingsvrije aandrijfas op basis van een elastomeer ringlager. Hierdoor zijn de trucks ondoordringbaar voor stof en vuil. Alle aggregaten zijn volledig afgesloten en kunnen worden gereinigd met hogedrukapparatuur.

Rijcomfort voor de bestuurder

Bestuurders van de X-modellen ervaren een geheel nieuw prestatieniveau zodra ze voor het eerst hun voet op het pedaal zetten, met acceleraties die voorheen alleen mogelijk waren in een IC-truck. Desondanks zijn de trucks stil én uitstootvrij. De stille dynamiek met krachtige prestaties, gecombineerd met talloze ergonomische verbeteringen, zorgen voor een rijervaring als geen ander.

Duurzaamheid zonder verlies van prestaties

Met de X20 – X35 en X35 – X50 kunnen gebruikers investeren in duurzame logistieke oplossingen zonder compromissen te hoeven sluiten. De X-trucks zijn de eerste die alle milieuvoordelen bieden van een elektrisch aangedreven truck met een prestatieniveau dat gelijk is aan dat van een IC truck. De modellen zijn volledig emissievrij en de geluidsemissies zijn tot een minimum beperkt. En daarmee zijn deze trucks gelijk een oplossing voor de groeiende stapel verduurzamingsverplichtingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details