NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Onderdelen nodig voor een rijwerkreparatie of revisie?

Onderdelen nodig voor een rijwerkreparatie of revisie?

Wie zwaar werk verzet, rekent op een partner die altijd levert

Verhoeven Rijwerk is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot dé betrouwbare specialist in rijwerk voor grondverzetmachines. In de Benelux leveren wij als enige de rijwerkonderdelen van Berco én Vematrack. Dat betekent: altijd snel het benodigde onderdeel in huis voor alle denkbare machines en toepassingen. Je hebt de keuze tussen de onderdelen van de wereldwijde nummer 1: Berco, of die van het zeer concurrerend alternatief: VemaTrack.

Alleen onderdelen nodig of ook montage?

Je kunt bij ons terecht als je weet wat je wilt en direct je rijwerk onderdelen wilt bestellen. Vooral handig als je de revisie zelf uitvoert of dit ergens in de buurt laat doen.  Als je de rijwerk onderdelen graag door ons wilt laten monteren kan dat natuurlijk ook. Dit is mogelijk in één van onze werkplaatsen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove (BE). In beide gevallen is het handig om vooraf wat advies in te winnen. Want welke delen zijn nu echt versleten? Wat moet je vervangen om weer flink wat draaiuren met het rijwerk te kunnen maken?

Revisie van klein rijwerk.

 

Plan daarom een gratis rijwerkcheck bij jou op locatie

Met de gratis rijwerkcheck van Verhoeven ontvang je een advies waardoor jij de beste keuze kunt maken. Maak een afspraak en onze ervaren inspecteurs staan snel bij je op de stoep. Zij nemen de tijd om jouw rijwerk grondig te inspecteren en geven je een kundig advies. Op basis van de gemeten slijtwaarden krijg je de beste aanbieding op maat. Je kunt vervolgens zelf bepalen welke rijwerk onderdelen je wilt bestellen. 
Wil je jouw rijwerk vrijblijvend in laten meten? Maak een afspraak op: www.rijwerkcheck.com

Verhoeven Rijwerk staat ook klaar voor de vakman die zelf reviseert

Beschik jij over een flinke dosis technische kennis en de juiste apparatuur? Dan regel jij je rijwerkrevisie waarschijnlijk liever zelf. Dat begrijpen we.Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je tegen onvoorziene problemen aanloopt. Ook in die situatie staan we voor je klaar. Je kunt dan telefonisch een beroep doen op ons gespecialiseerde serviceteam. Indien gewenst komen we bij je langs om te helpen.


Bel naar de dichtstbijzijnde vestiging:

Verhoeven Rijwerk Maarheeze: +31 (0)495 59 66 66

Zeewolde: +31 (0)36 52 29 955

Ninove: +32 (0)54 338 111   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details