NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nieuwe serie rupsgraafmachines met Stage V
Met zijn eigen gewicht van 22,5 ton en zescilinder Stage V motor is de Case CX210E een populaire en breed inzetbare graafmachine.

Nieuwe serie rupsgraafmachines met Stage V

Maar liefst zeven nieuwe graafmachines met Stage V motor presenteert Case Construction Equipment dit jaar. Bij Key-Tec, de officiële Case-dealer in België, zijn ze enthousiast over de nieuwelingen. Met name de nieuwe motoren en de verbeterde cabine spreken klanten erg aan.

De nieuwe E-serie rupsgraafmachines omvat machines in de gewichtsklasse van 13 tot 30 ton. De drie lichtste modellen (CX130E, CX160E en CX180E) zijn uitgerust met een viercilinder 4,5 l Stage V motor van het type N45. De zwaardere modellen (CX210E, CX240E, CX250E en CX300E) hebben de bekende en in machinistenland zeer gewaardeerde zescilinder 6,7 l N67 motor. Ze worden geleverd door Fiat Powertrain Technologies (FPT) en halen de Stage V eisen zonder uitlaatgasrecirculatie (EGR). Kosten- en tijdverlagend is de gepatenteerde HI-eSCR2 nabehandelingsoplossing, die volledig onderhoudsvrij is en een hele levenscyclus meegaat. Vanwege het hogere koppel en lagere motortoerental van de FPT-krachtbron is de hydrauliek hierop aangepast ten opzichte van de D-serie. De onderhoudsintervallen zijn verdubbeld naar 1.000 uur.

De ruime cabine heeft uitstekend zicht rondom en een grote 10” LCD-monitor met instelbare knoppen. Ook het beeld van de drie camera’s wordt er op getoond.

Verbeterde cabine

Wat bij de ruime cabine meteen opvalt is de brede toegangsdeur. Binnen zien we een nieuwe stoel met armsteunen inclusief meebewegende joysticks, meerdere grote opbergvakken en houders voor telefoon en drinkbeker plus een grote 10” LCD-monitor met instelbare knoppen. Ook de airco is ermee te regelen en het beeld van de drie camera’s wordt er op getoond. De machinist kan kiezen uit meerdere werkmodi: Super Power (SP) voor maximale productiviteit, Power (P) voor toenemend vermogen en Lifting (L) voor hijswerkzaamheden. In de zeer vaak bruikbare Eco-mode is een brandstofbesparing van 17% haalbaar. 

Connectiviteit en uptimevergroting

Om de uptime te vergroten is er Case Service Solutions. Dat omvat standaardfuncties zoals Case SiteConnect voor machineparkbeheer en Case SiteWatchTM met zaken als geolocatie, vlootbeveiliging met behulp van geo-fences en waarschuwingen voor ongeoorloofd gebruik. Case Protect is een programma met uitgebreide garantie en Case Fluid Analysis heeft tot doel grote storingen te voorkomen, de betrouwbaarheid van de activa te optimaliseren en de levensduur te verlengen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details