NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
MAN @ Matexpo 2021, stand 520

MAN @ Matexpo 2021, stand 520

Na een gemist jaar is dit immers de gelegenheid bij uitstek om het volledig nieuwe MAN truckgamma, met de MAN TGL/TGM/TGS & TGX, voor te stellen, evenals de succesvolle MAN TGE bestelwagen, die ook aardig zijn MANnetje weet te staan. Een compleet gamma waarbij design, innovatie en technologisch vernuft centraal staan. Zo vestigt de nieuwe MAN generatie nieuwe normen voor rijhulpsystemen, bestuurders­oriëntatie en digitale netwerking. Door te kijken en te luisteren naar wat chauffeurs precies verlangen van een voertuig, hebben we een generatie bedrijfsvoertuigen ontwikkeld die perfect voldoen aan wat een chauffeur nodig heeft.

Het hart van de nieuwe MAN Truck Generation is de chauffeurscabine, die van het dak tot aan de voetruimte volledig opnieuw ontworpen werd. Het beste voorbeeld hiervan is het multifunctionele stuurwiel: een duidelijke clustering van functies in rij-assistentie, menubediening en infotainment. Met MAN SmartSelect als het centrale Multi Media Truck (MMT) bedieningselement zet MAN bovendien eens te meer dé norm op het gebied van bedieningsgemak voor de chauffeur.

Ook het exterieur van de trucks werd grondig aangepakt, met krachtige designlijnen, LED-koplampen en de karakteristieke MAN ­radiator­grille die nu nog meer dynamiek uitstraalt. Inspanningen die duidelijk hun vruchten afwierpen met prijzen als de ‘iF Design Award 2021’ en de ‘German Design Award Gold 2021’. De MAN TGX wist het bovendien te schoppen tot  ‘International Truck of the Year 2021’, uitgeroepen door een internationale vakjury. Als marktleider in het (zware) bouwsegment laat MAN niets aan het toeval over om de trucks optimaal af te stemmen op de meest uitdagende jobs in de moeilijkste omstandigheden. Een breed scala aan uiterst zuinige Euro 6d motoren, rijhulpsystemen en de inschakelbare hydrostatische voorwielaandrijving HydroDrive zijn maar enkele van de vele troeven waarmee MAN hét verschil maakt.

Het volledige MAN gamma, in de meest uiteen­lopende configuraties, is te ontdekken op Matexpo, in Hal 5. Onze experten helpen u bovendien graag verder met onze MAN Digital Services servicepakketten, financieringsoplossingen op maat met MAN Financial Services en MAN TopUsed certified tweedehandsvoertuigen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details