NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Lybover BULK breidt aanbod uit door partnership met Duitse Allgaier

Lybover BULK breidt aanbod uit door partnership met Duitse Allgaier

Lybover BULK (voorheen Motogroup) heeft een lange traditie in het ontwerpen en realiseren van bulk handling projecten waarbij een standaardoplossing vaak niet voldoende is. Dit resulteert in projecten met veel toegevoegde waarde, waarbij maatwerk centraal staat. Lybover BULK weet zich in deze markt te onderscheiden door terug te vallen op een eigen studiebureau en productie-atelier, aangevuld met oplossingen aangereikt door vaste partners, elk met hun eigen expertise. Recent mocht Lybover BULK een nieuwe partner toevoegen aan dit exclusieve lijstje. Door het partnership met Allgaier Process Technology GmbH vervolledigt de Lybover groep haar aanbod aan zeef-en droogoplossingen.

Een oplossing voor elk zeef- en droogvraagstuk

Om binnen de Benelux-markt een antwoord te bieden op de meest diverse zeef- en droog-vraagstukken, vonden Lybover BULK en het Duitse Allgaier Process Technology GmbH in elkaar dé ideale partner. “We zijn erg blij dat we met Lybover BULK de juiste partner hebben gevonden voor onze verdere expansie op de Benelux-markt. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten nu een nog uitgebreider procesadvies aanbieden en op maat gemaakte diensten op het gebied van industrieel drogen en zeven. Daarnaast breiden we onze lokale ondersteuning op het gebied van engineering en projectmanagement uit“, aldus Alexander Zinn, Senior Sales Manager bij Allgaier Process Technology. De Duitse Allgaier group geldt als dé referentie binnen de wereld van zeefmachines, wervelbed- en trommeldrogers en beschikt over bewezen ervaring in een brede waaier van industriële sectoren.

Van enkelvoudige componenten naar multi-disciplinaire projecten

De laatste jaren merken we op dat de projecten bij onze klanten steeds vaker evolueren van een enkelvoudige component naar een multi-disciplinair project. “Op de dag van vandaag hebben opdrachtgevers meer en meer nood aan een integrale oplossing, waarbij diverse installaties en processen worden gecombineerd. Kennis van diverse procestechnologieën wordt daarom steeds belangrijker”, vertelt Hans Boels, CEO van Lybover. Lybover BULK krijgt steeds vaker de vraag om mono-stromen van bulkgoederen niet alleen te transporteren en op te slaan, maar ze ook beter af te stemmen op de volgende processtap. De daarbij gehanteerde technieken kunnen gaan van wassen, drogen, koelen, zeven en scheiden tot en met doseren en mengen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details