NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Lezers Duitse vakbladen stemmen het merk Linde op nummer 1

Meer en meer blijkt hoe snel en eenvoudig het gebruik van prefabbeton is: plaatsing gaat vlot, met een vrij beperkte voorbereidingstijd. Een correcte prijskwaliteitsverhouding voor een product dat functioneel is en er esthetisch best mag wezen, dat is onze doelstelling.

Ingenieurs en constructeurs

Voor wie een minder alledaagse toepassing heeft of een extraatje wil, denkt CBS beton mee: schanskorven, tribunes, een amfitheater, wanden met print … Onze ingenieurs, tekenaars en productiechefs denken met u mee.

Kwaliteit – certificaten – service

De productie in Wielsbeke is enorm geëvolueerd, zowel op het gebied van kwaliteit als organisatie. Constant wordt gewerkt aan de eisen die de markt ons stelt wat betreft kwaliteit; we hebben een eigen labo waar dagelijks stalen genomen worden van onze productie. Ook beschikken we over de nodige certificaten.

Last but not least:

CBS beton biedt ook een uitgebreide logistieke service, van het laden van uw vrachtwagen tot het organiseren van leveringen op de werf, met al dan niet plaatsing vanaf de vrachtwagen.

Lezers Duitse vakbladen stemmen het merk Linde op nummer 1

ETM Award in de categorie ‘Industrial Trucks’ gaat opnieuw naar Linde Material Handling

Linde Material Handling (MH) heeft één van de meest begeerde prijzen gewonnen die in Duitsland worden uitgereikt in de industrie van intern transportmaterieel. Voor de zesde keer op rij verkozen lezers de specialist in intern transport tot ‘Beste Merk’ in de categorie ‘Industriële trucks’. De prijs wordt sinds 2017 jaarlijks uitgereikt door de in Stuttgart gevestigde uitgeverij ETM, in samenwerking met de DEKRA keuringsorganisatie.

De ETM Awards richten zich op bedrijven die innovatieve producten en diensten voor de transport- en logistieksector ontwikkelen. Dit jaar brachten ongeveer 6.000 lezers hun stem uit na de oproep van de fysieke magazines ‘trans aktuell’, ‘lastauto omnibus’ en ‘FERNFAHRER’ en van het online platform ‘eurotransport.de’. Het merk Linde behaalde de hoogste waarderingscijfers in de categorie ‘Intern transport’. Stefan Prokosch, Senior Vice President Brand Management bij Linde Material Handling, nam de prijs op 1 juni in ontvangst tijdens het ‘DEKRA Future Congress Commercial Vehicles’, een conferentie in Berlijn.

“De prijs is een bijzondere erkenning voor de vele medewerkers van Linde Material Handling en in het bijzonder voor onze lokale partners. Dag in dag uit zetten we ons allemaal met hart en ziel in om onze klanten tevreden te stellen en een eersteklas partner voor hen te zijn,” benadrukte Stefan Prokosch bij het in ontvangst nemen van het certificaat. “Hartelijk dank voor uw stem – wij beschouwen die als een stimulans om ons te blijven inzetten.”

Volgens de uitgever wordt de ETM Award beschouwd als de maatstaf in de bedrijfsvoertuigenbranche. Of het nu gaat om bedrijfswagens, retarders, koelinstallaties of het onderhoud van trucks: De keuze van de lezers wordt sinds 1997 volgens een uniforme methode gemaakt. Dit jaar streden 219 modellen uit 16 categorieën om de prijzen voor ‘Beste Vrachtwagen’, ‘Beste Bestelwagen’ en ‘Beste Bus’. Parallel aan de ETM Awards werd in 29 categorieën de prijs “Beste Merk” uitgereikt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details