NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Grootste overslagmachine ooit op Bauma overschaduwd door 825 Electro Battery
Overslagmachine 825 Electro Battery is door Sennebogen als innovatieproject ontwikkeld in samenwerking met CRONIMET, expert in schrootrecyclage.

Grootste overslagmachine ooit op Bauma overschaduwd door 825 Electro Battery

Dat de Bauma voor Sennebogen net zo’n thuiswedstrijd is als voor bijvoorbeeld Liebherr levert soms leuke wedstrijden op. Zo toonde ­Sennebogen met de 885 G de grootste overslagmachine die ooit op het Messe terrein heeft gestaan. Interessanter echter is de 825 Electro Battery, want die heeft geen dieselolie meer nodig.

De 885 G is met recht een overslaggigant. Hij heeft een eigengewicht van 300 ton, reikwijdte tot 38 m en kan lasten tot 50 ton verplaatsen. Maar Sennebogen wil meer: “Duurzaam­heid in de circulaire economie betekent niet alleen waarde­volle grondstoffen terugbrengen in de kringloop en steeds weer opnieuw gebruiken, maar ook om in het recyclageproces zelf duurzame en zuinige machines in te zetten.” Dus werd de 30 tons 825 Electro Battery gepresenteerd. Deze overslagmachine is ontwikkeld in samenwerking met CRONIMET, expert in schrootrecyclage. De elektromotoren kunnen tot 125 ton CO2-uitstoot per jaar besparen. Door zijn intelligente dubbele vermogens­beheer kan hij zowel autonoom in batterij­modus (tot acht uur!), als aan de kabel op het lichtnet werken. Sennebogen presenteerde ook de vernieuwde 24 tons 824G met werk­bereik van 12 m. Deze populaire machine is door de vele opties, verbeterde functies en lager brandstof­verbruik breed inzet­baar. Het nieuwe service­concept maakt onderhoud nog gemakkelijker, met verlengde intervallen als bonus.

Hakselaar Pronar MRW 2.65 is gemakkelijk te vervoeren en kan in beperkte ruimten werken. Dat maakt hem ideaal voor verhuurbedrijven.

Pronar MRW 2.65 hakselaar

Om hem snel aan te passen zijn voor de Pronar MRW 2.65 hakselaar met lage snelheid verschillende soorten gemakkelijk vervangbare assen beschikbaar. Dankzij het haakarmframe en chassis op rupsbanden is hij gemakkelijk te vervoeren en door zijn compacte afmetingen kan hij in beperkte ruimten werken. De 240 pk Volvo Penta motor zorgt voor een soepele werking met verschillende materialen. Optimaal afgestemd met lastafhankelijke hydrauliek is een laag brandstofverbruik gegarandeerd.

Powerscreen Chieftain 1700X

Het door Van der Spek gevoerde merk Powerscreen maakte van Bauma gebruik om het het Chieftain 1700X 3 Deck Incline Screen te introduceren. Dat is een middelgrote mobiele zeef op rupsbanden voor eindgebruikers die grote volumes eindproducten nodig hebben. Voordelen zijn: snelle set-up, neerklapbare achterband en gepatenteerde vierdelige zeefbox die in minder dan 3 uur kan omschakelen naar een tweedelige opstelling.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details