NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Grootste one-stop-shop voor slijtproducten

Grootste one-stop-shop voor slijtproducten

Hergebruik van grondstoffen, cyclisch ondernemen, milieu­problematiek, toenemende druk op de recyclingbranche, aanvoer­volumes worden steeds groter, de verwerkingstijd korter. Als grootste leverancier van slijtproducten weet Geha Laverman als geen ander wat er speelt in de markt. Meer dan dertig specialisten met ruime ervaring van machineparken en recyclingconfiguraties onderhouden intensief contact met klanten in de hele Benelux.

Geha Laverman BV is ontstaan uit de samenwerking van de bedrijven Geha en Laverman. Geha Laverman is als Hardox Wearparts Center de grootste van de wereld. Een one-stop-shop als het aankomt op bouw en levering van slijtstukken voor industrie, grondverzet en recycling.

Omdat stilstand te allen tijde moet worden voorkomen, is de on-site voorraad van slijtdelen cruciaal. Geha Laverman kan de logistiek daarvan overnemen in combinatie met monitoring van de efficiency van het machinepark. Daarmee kunnen onderhoud, reparaties en revisies worden gepland.

Geha Laverman in Alphen a/d Rijn is voorraadhouder van de meest uiteen­lopende slijtdelen. Gietdelen van het prestigieuze Magotteaux en een gamma zeefdekken uit kunststof/polyurethaan en verenstaaldraad kunnen vaak direct uit voorraad worden geleverd. De werkplaats van Geha Laverman in Zaandam levert maatwerk, beschikt over zeer uitgebreide faciliteiten om op specificatie slijtdelen van Hardox-plaatmateriaal (hardheid 400 tot 600 Brinell) te ver­vaardigen, waarbij ook one-of-a-kind projecten geen enkel probleem vormen.

Standnummer C123

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details