NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Goed doordacht, goed uitgevoerd

Goed doordacht, goed uitgevoerd

Een voorbeeld hiervan is de uitstekende toegankelijkheid voor onderhoud, met hydraulisch opklapbare motorkap en ruim serviceplatform met geïntegreerde ladder.

Hetzelfde geldt voor het agressieve stalen platenband en sterke invoerwals in de invoerbunker, de afvoerband uit 1 deel met een afstorthoogte van vier en een halve meter. Alles is ontworpen met de gebruiker in gedachten, van het voorkomen het knoeien van materiaal tot de robuuste componenten tot de slimme details die helpen om het werk in het veld soepel te laten verlopen.

Shredderen en versnipperen – flexibele en snelle conversie

De omschakeling van shredderen naar versnipperaar is snel en eenvoudig: binnen een paar uur kunnen de vrij hangende werktuigen worden vervangen door vaste werktuigen met shredder of snippermessen (of omgekeerd). De flexibiliteit van de Axtor 4510 kent weinig grenzen. De machine kan zeer nauwkeurig worden geconfigureerd voor het beoogde gebruik. Of het nu gaat om afvalhout, boomstammen, resten uit de bosbouw, schors of groenafval, door de werktuigen af te stemmen op het te verkleinen materiaal in combinatie met de juiste zeefkorf kan altijd het gewenste eindproduct gemaakt worden met een verbluffend hoge doorvoer en uitstekende brandstofefficiëntie.

Zo is bijvoorbeeld bij het verkleinen van groenafval voor een compostering een doorvoer tot 240 m³ per uur mogelijk.

Kleine machine, groot nut

Kostenbesparend, compact, manoeuvreerbaar en economisch – dat waren de belangrijkste doelen van Komptech bij de ontwikkeling van de Axtor 4510. Eenvoudig transport en flexibel gebruik in de versnipperaar- of versnipperaarmodus maken dit een machine die absoluut bestand is tegen de “grote jongens”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details