NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Geha Laverman (Stand 647), grootste one-stop-shop voor slijtproducten, weet wat er speelt

Geha Laverman (Stand 647), grootste one-stop-shop voor slijtproducten, weet wat er speelt

Geha Laverman, als grootste leverancier van slijtproducten, weet als geen ander wat er speelt. Meer dan dertig specialisten met ruime ervaring van machineparken en recyclingconfiguraties onderhouden intensief contact met klanten in de Benelux.

Geha Laverman in Alphen a/d Rijn is voorraadhouder van de meest uiteenlopende slijtdelen. Gietdelen van het prestigieuze Magotteaux en een gamma zeefdekken uit kunststof/­polyurethaan en verenstaaldraad kunnen vaak direct uit voorraad worden geleverd. De werkplaats van Geha Laverman in Zaandam levert maatwerk, beschikt over zeer uitgebreide faciliteiten om op specificatie slijtdelen van Hardox-plaatmateriaal (hardheid 400 tot 600 Brinell) te vervaardigen, waarbij ook one-of-a-kind projecten geen enkel probleem vormen.

On-site voorraad slijtdelen

Omdat stilstand te allen tijde moet worden voorkomen is de on-site voorraad van slijtdelen cruciaal. Geha Laverman kan de logistiek daarvan overnemen, in combinatie met de monitoring van de efficiency van het machinepark. Daarmee kunnen onderhoud, reparaties en revisies worden gepland.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details