NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Exclusief in Europa: GM Recycling presenteert de Terex Ecotec Phoenix 2100

Exclusief in Europa: GM Recycling presenteert de Terex Ecotec Phoenix 2100

Met trots onthult GM Recycling als eerste in Europa de Terex Ecotec Phoenix 2100, een krachtige trommelzeef met ongeëvenaarde productiecapaciteit en toepassingsflexibiliteit. Dankzij het robuuste design en optionele functies zoals een zwaar kantelrooster en een dubbeldeks vibrerend grid is de Phoenix 2100 de meest veelzijdige trommelzeef op de markt. Door de 180° zwenkbare uitvoerband , met een uitstorthoogte  van 5,7 meter, kan de machine enorme capaciteit aan. De zwenkfunctie kan makkelijk worden bediend met een afstandsbediening, waardoor stilstand tot een absoluut minimum wordt beperkt.

De krachtige star-vierwielaandrijving op de trommel verhindert de vorming van slib. Bovendien kunnen de trommels makkelijk en snel vervangen worden, en ze kunnen worden uitgerust met geweven gaas of stevige ponsplaatpanelen.

De Phoenix 2100 maakt ook gebruik van Caterpillar stage V-motoren in combinatie met krachtige hydraulica en heeft een automatische voederafslag. Op de automatische selectie commandeert de trommel de invoersnelheid van de voeder, waardoor de machine altijd efficiënt en optimaal presteert. Deze machine is verkrijgbaar op zowel banden als rupsen.

Maar er is meer. De zeefmachine blinkt uit in het efficiënt scheiden en verwerken van verschillende materialen, zoals beton- en puingranulaten, industrieel afval, houtsnippers, teelaarde, groen en diverse soorten afval.

Kortom, met de Terex Ecotec Phoenix 2100 kan u rekenen op ongeëvenaarde prestaties en veelzijdigheid. Van het zeven van verschillende materialen tot het genereren van grote voorraden nieuw materiaal, dit toestel staat garant voor optimale productiviteit. De stevige en duurzame constructie met de meest geavanceerde functies maken het een ideale keuze voor bouw- en recyclagebedrijven waar efficiëntie en topprestaties absolute prioriteiten zijn.

GM Recycling is bijzonder trots om deze machine exclusief voor te stellen op de Matexpo beurs in Kortrijk op vrijdag 8 september. Voor meer informatie over dit toestel of andere recyclageoplossingen, bent u welkom aan onze stand of gewoon via email. Wij zijn steeds beschikbaar om u verder te helpen met uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details