NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Eerste Powerscreen Titan 1300’s onderweg naar Nederland

Eerste Powerscreen Titan 1300’s onderweg naar Nederland

Bij Van der Spek Vianen zullen om korte termijn de eerste Powerscreen Titan 1300’s rupsmobiele zeefmachines gaan binnen komen.

Powerscreen heeft de nieuwe Titan 1300 ontwikkeld als opvulling tussen de Powerscreen Warrior 1200 en Warrior 1400X. Met zijn eigen gewicht van 21 ton en zeefbox van 4.100mmx 1.220mm is het een compact capaciteitsmaker die voor vele toepassingen die juist maat is.

De dubbeldeks zeefbox is in hoek verstelbaar tussen de 14° en 18° en heeft een agressieve slag tot 12mm waardoor ook lastig te zeven producten zonder problemen kunnen worden uitgezeefd.

De zeefbox kan een kracht tot 6G produceren op het uit te zeven product.

Voor het opvoeren van het uit te zeven product naar de zeefbox is de Titan 1300 uitgerust met een 5M³ bunker die een bandbreedte heeft van 1.100mm zodat het product direct breed op de zeef terecht komt voor de hoogste capaciteiten.

De fijne fractie wordt door een verzamelband van 1.000mm breed onder de zeefbox afgevoerd naar een 800mm brede zijafvoerband die tot 88M³ voorraad kan opzetten. Voor de midden-fractie is een 650mm brede afvoerband aanwezig die tot 69M³ kan opzetten. En de overmaat verlaat de machine middels een 1.050mm brede afvoerband die 40M³ kan opzetten.

Uiteraard is de Powerscreen Titan 1300 voorzien van een duurzame- en zuinige Stage-V motor die de hydraulische pompen aandrijven.

400mm brede en 3.468mm lange rupsen zorgen dat de Titan 1300 zonder problemen ook op slechtere ondergronden goed verzet kan worden.

Brede bordessen aan de zijkanten van de machine zorgen dat onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd en er goed zicht is op het uit te zeven product bij het afstellen van de machine.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details