NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
DE NIEUWE ZEEFBAK VOOR SHOVELS EN SCHRANKLADERS

DE NIEUWE ZEEFBAK VOOR SHOVELS EN SCHRANKLADERS

MB Crusher brengt de nieuwe MB-HDS220 zeefbak met rotors naar de Bauma 2022

Met een eigen gewicht van 1 ton en een inhoud van 0,6 m3 is het een veelzijdig en betrouwbaar aanbouwdeel: MB Crusher brengt de nieuwe MB-HDS220 zeefbak, geschikt voor schovels en schrankladers van 4,5 tot 11 ton, naar de Bauma 2022.

Praktisch, betrouwbaar en productiviteit op de bouwplaats

De nieuwe MB Crusher MB-HDS220 rotor zeefbak is compact, veelzijdig en uiterst wendbaar. Hij is ontworpen om het werk makkelijker te maken, de tijd van uitvoering te verkorten en te besparen op het gehele kostenplaatje.

De breedte van de bak – 2,20 m – vergemakkelijkt het laden doordat de rupsbanden of wielen van de bouwmachine schoon blijven.

De bak is ontworpen om het materiaal snel naar de rotoren te dirigeren.

Het onderhoud is eenvoudig – het smeren gebeurt centraal en ter plaatse, zoals bij alle MB Crusher producten.

Het koppelsysteem is zodanig ontworpen dat de machine een maximale bewegingsvrijheid heeft. Met dit systeem zijn het te verwerken materiaal en het terrein uitstekend zichtbaar.

Net als bij de andere HDS-modellen kunnen bij de MB-HDS-220 de rotoren gemakkelijk en rechtstreeks ter plaatse door de machinist worden vervangen. Dit maakt het tot een veelzijdige machine, waarmee verschillende soorten materiaal gemakkelijk en snel kunnen worden verwerkt.

Toepassingsgebieden:

De nieuwe MB-HDS zeefbak, bedacht en ontworpen voor hovenier werkzaamheden, bosonderhoud en binnenstedelijke bouwplaatsen, is dé oplossing voor alle bouwplaatsen die efficiëntie en veelzijdigheid moeten combineren met een compact aanbouwdeel.

Een apparaat dat het werk vergemakkelijkt op alle plaatsen waar verpakte grond moet worden belucht – bijvoorbeeld wanneer een groen gebied, een tuin of een bloembed moet worden aangelegd; of wanneer de grond moet worden teruggewonnen en gereinigd van allerlei slooppuin, stenen of wortels; of om materiaal te zeven voor het afdekken van leidingen of sleuven of het maken van bedding.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details