NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
De meest veelzijdige afvalverwerker

De meest veelzijdige afvalverwerker

Of als je maar eenmalig veel afval tot een kwalitatief eindproduct wil verwerken? Een (extra) TANA 44 DT eco huren is dan een goed idee! En dat kan nu bij Vking.

De TANA verwerkt uiteenlopende materialen tot homogene deeltjes. De 440 serie biedt nog meer flexibiliteit dan zijn voorgangers, dankzij de grotere verscheidenheid aan rotoren, zeefgroottes en platformen. De shredders hebben een elektrische aandrijving of een aandrijving met diesel. De 44 (vierenveertig!) messen op de rotor kunnen de zwaarste materialen aan. In combinatie met een doorvoerhoogte van 80 cm drijft dat de capaciteit op met maar liefst 25%. Dankzij de twaalf bedieningsprogramma’s kan je het afval precies zo versnipperen als je zelf wilt. De overdruklimiet, het rotortoerental en de snelheid van de transportband stel je helemaal in naar jouw noden. 

Morgen op jouw werf

“Met één TANA 440 DT eco krijg je – sneller en goedkoper – het werk gedaan waarvoor je vroeger twee of drie machines nodig had”, zegt Jo De Coninck van Vking. En het beste nieuws is: deze Rolls Royce onder de recyclagemachines kan morgen op jouw werf staan. Vking investeerde begin dit jaar in een gloednieuw exemplaar. “De TANA staat klaar om snel ingezet te worden. Ons goed opgeleide team onderhoudt deze mastodont tot in het kleinste radertje. En, zoals altijd, bieden we graag de nodige vakkundige begeleiding om correct en efficiënt met de machine aan de slag te gaan”, vertelt De Coninck nog. Dus: bel Vking en een perfect onderhouden TANA is al onderweg. De Coninck is zaakvoerder van Vking in Borsbeke – formerly known as Aalst-Verhuur. De zaak is een begrip voor wie een grondverzetmachine nodig heeft en waarde hecht aan integer advies en kwalitatieve service.

Kopen en huren met eerlijk advies

Onomwonden advies kan erg welkom zijn. Bij Vking kennen ze merken als Volvo, Red Rhino, Ultraplant en vele andere van binnenuit, waardoor ze je correct kunnen informeren. Leg De Coninck en zoon Matthias jouw situatie voor en ze loodsen je zonder poespas naar de ideale machine om de klus te klaren. “We denken mee met onze klant om uit een machine alles te halen wat er in zit. Bovendien kan je rekenen op onze eigen hersteldienst. Je mag me – letterlijk – altijd bellen. Vaak staat de oplossing voor je probleem gewoon in ons magazijn”, zegt De Coninck.

Elektrisch is de toekomst

De kracht die nodig is, maar dan zonder uitstoot of lawaai? Denk eens aan elektrische machines. Met een elektrische rupskraan of wiellader voer je ook ‘s nachts, binnenshuis of in dichtbevolkt gebied de nodige werken uit. En dat op een voor iedereen comfortabele manier. Kom deze revolutionaire machines vrijblijvend ontdekken in de Vking showroom in Borsbeke. 

Eersteklas tweedehands

Jo en Matthias De Coninck hebben ook een neus voor kwalitatief tweedehands. “Na twee jaar dienst bieden we onze verhuurvloot te koop aan. Uiteraard zetten we deze machines eerst 100% op punt. En als je voor een machine van Volvo Selekt kiest, dan garandeert het merk zélf bovendien de gerenommeerde Volvo kwaliteit”, legt De Coninck uit.

Onuitputtelijke expertise

Om echt topservice te kunnen leveren, moet je je specialiseren, vindt De Coninck. En dus verdiepte hij zich de laatste jaren in Volvo. Al biedt Vking nog steeds machines, inclusief advies, van andere kwaliteitsmerken. Welke vraag je ook hebt over een te klaren klus of een specifieke machine, De Coninck kent het antwoord. Waar hij al die expertise vandaan haalt? “Vakbeurzen zijn uiteraard perfect om nieuwe en innovatieve machines te leren kennen. Maar het meeste leer ik door goed te luisteren naar klanten en leveranciers. De ideale manier om aan te voelen waar nood aan is.” Hoe technisch uitdagend jouw klus ook is, hoe dringend die ook moet aangepakt worden, hoe moeilijk dat ene wisselstuk ook te vinden is … ‘Nee’ staat duidelijk niet in het woordenboek van Vking. “Een werf wacht niet. En dus springt ons hele team meteen in de bres wanneer een klant belt met een probleem. Snelle, kwalitatieve service is ons handelsmerk”, besluit De Coninck.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details