NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Betrouwbaar, veilig en gemakkelijk te hanteren overkappingssysteem

Betrouwbaar, veilig en gemakkelijk te hanteren overkappingssysteem

Het afdekken van zowel lading als grondstoffen, compost en mestkuilen wordt steeds belangrijker. Under-cover is een product van Versus-Omega bv., een van ‘s werelds grootste onafhankelijke producenten van schuif- en hefdaken alsook slider systemen voor de transportindustrie. Versus-Omega, opgericht door Erik Rogiers in 2005, is gevestigd op het industrieterrein van Oudsbergen in Belgisch Limburg en telt een 30-tal medewerkers. Versus-Omega biedt, naast de bekende schuifdaken voor truck en trailer, ook vaste en tijdelijke overkappingen aan. Deze manueel openschuifbare oplossingen zijn verkrijgbaar voor dragende muren (bijvoorbeeld betonblokken) en containers. De schuifdaken zijn te herkennen aan de rode trekband.

Under-cover is een met zeildoek bekleed schuifdak­systeem dat toepassing vindt in ver­schillende branches zoals industrie, land- en tuinbouw, recyclage­bedrijven … Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar voor diverse toe­passingen: denk hierbij aan het beschermen van bouw- en andere materialen, overdekken van mestkuilen, droog­houden van grondstoffen … Afhankelijk van de toepassing kan het dakzeil in verschillende kleuren en/of materialen uit­gevoerd worden. Zo kan bijvoorbeeld voor een brand­vertragend, uv-bestendig of voor mest­dampen geschikt zeildoek gekozen worden. Indien nodig, aan de voor- en/of achterzijde voorzien van gaasdoek voor extra ventilatie.

Onderhoudsvrij en duurzaam

De combinatie van geanodiseerde lichtgewicht aluminium dakbogen, robuuste Penta loopwielen en rvs rails maakt dat de Under-cover schuifdaken geen onderhoud vergen, zeer gemakkelijk manueel te openen en duurzaam zijn. De gepatenteerde vouwplaten zorgen ervoor dat het zeil steeds eenvoudig in één golfbeweging opent.  Het systeem is snel en eenvoudig op te bouwen en kan desgevallend gebruikt worden als tijdelijke overkapping, bijvoorbeeld tussen zeecontainers, en gemakkelijk verplaatst worden. De huidige aluminium Under-cover constructie heeft een maximale breedte van 6 m. 

Under-cover container overkappingen zijn dé oplossing voor containers 

Deze Under-cover versie is specifiek ontwikkeld voor montage op stalen afzetcontainers. Het is dé economische, duurzame en praktische oplossing voor diverse toepassingen zoals het beschermen/droog houden van recyclagemateriaal, grond­stoffen, overdekken van mobiele mestkuilen, en dit zowel tijdens transport als opslag. De constructie en werking is dezelfde als bij een vaste overkapping. Ook hier worden robuuste Penta loopwielen en rvs rails ingezet. Echter, het verschil zit in de dakbogen van gegalvaniseerd staal. Ook deze Under-cover is aanpasbaar aan de behoeften van de klant en het type container.  De constructie heeft een maximale breedte van 3 m.

Afdekken van steeds groter belang

Het afdekken van zowel lading als grondstoffen, compost en mestkuilen wordt steeds belangrijker. De nationale en EU-wetgeving evolueren voortdurend en de overheden controleren hierop steeds strenger. Laat u niet verrassen, contacteer ons voor een passende oplossing en offerte. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details