NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Bestel uw rijwerk onderdelen voortaan online via verhoevenrijwerk.be!

Bestel uw rijwerk onderdelen voortaan online via verhoevenrijwerk.be!

U kunt bij Verhoeven terecht voor advies én onderdelen van de beste kwaliteit. En vanaf vandaag kunt u uw rijwerk onderdelen ook online bestellen op de Verhoeven Rijwerk shop! 

Op de Verhoeven Rijwerk shop kunt u de onderdelen voor uw rubbertrack rijwerk zoeken, bestellen en afrekenen. U profiteert van scherpe prijzen en een snelle levering. Voor onderdelen die op voorraad zijn, geldt; op werkdagen voor 15:00 besteld = vandaag nog verzonden. 

Als u onderdelen nodig heeft voor het stalen rijwerk van uw machine, dan kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen onze rijwerk specialisten snel contact met u op. 

Gehele Benelux 

Met www.verhoevenrijwerk.be richt Verhoeven Rijwerk zich op de Vlaamse markt. Uiteraard is de shop ook in het Waals toegankelijk via www.verhoeventrainsdechenilles.be. Op de shop kunt u eenvoudig wisselen van taal. Daarnaast is er ook een webshop ontwikkeld voor de Nederlandse markt. 

Zoekmethodes 

Het zoeken naar rijwerk onderdelen op de shop is mogelijk op drie manieren: 

  • U kunt zoeken op het merk & type van uw machine 
  • Op het OEM nummer van het bij u bekende onderdeel 
  • En als u rubbertracks nodig heeft kunt u ook zoeken op de afmeting van de track. 

Er is dus altijd wel een methode die bij uw zoekopdracht past, waardoor u snel de onderdelen vindt die met zekerheid op uw machine passen. 

Topmerken 

Het assortiment op de Verhoeven Rijwerk shop bestaat uit onderdelen van de merken Berco en VemaTrack. Berco staat al decennialang op nummer één wat betreft rijwerk onderdelen; een betere kwaliteit dan die van dit Italiaanse merk bestaat simpelweg niet. VemaTrack is het eigen Verhoeven Rijwerk merk. Kiest u voor VemaTrack dan profiteert u van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

Kennisspecialist 

Verhoeven Rijwerk beschikt over enorm veel kennis op het gebied van rijwerk, door het eigen merk VemaTrack en 60 jaar ervaring in deze branche. Om deze reden worden er regelmatig in-house kennisdagen georganiseerd voor klanten. Maar deze kennis willen we ook graag delen met andere machine eigenaars. 

Zo leest u op de shop onder andere: op welke slijtpatronen u kunt letten per rijwerk onderdeel, hoe u de levensduur van uw rijwerk kunt verlengen en wat u het beste kunt doen als uw rubbertrack is 

ingescheurd. Ook kunt u diverse video’s bekijken waarin wordt uitgelegd waar u op moet letten bij het reviseren van uw rijwerk en hoe u een revisie het beste kunt uitvoeren. 

(Heeft u hulp nodig bij reparaties of revisies van uw rijwerk? Ook dan staat Verhoeven Rijwerk nog steeds voor u klaar). 

Meer info? Ga naar: https://www.verhoevenrijwerk.be/ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details