NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Acht jaar onderscheiden met kwaliteit en service
Herema is 24/7 bereikbaar én lost elk probleem op binnen de 24 uur.

Acht jaar onderscheiden met kwaliteit en service

Herema Recycling Machinery is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen en onderhouden van recyclage­machines. Door hun directe aanpak, vlotte samenwerking en kwalitatief machinepark onderscheiden ze zich van de concurrentie.

Door het uitgebreide gamma is het voor Herema makkelijker om klant en machine te ‘matchen’.

Wim Heynickx, bestuurder: “Wat mensen soms niet beseffen is dat wij eigenlijk ‘maar’ met drie gedreven jonge mensen zijn in deze onderneming. Maar we zijn allen 24/7 bereikbaar én lossen zowat elk probleem op binnen de 24 uur. We proberen door onze uitmuntende service een onderscheid te maken in de markt. Waar we ook een verschil mee maken is onze grote stock aan onderdelen, waardoor we nauwelijks met verlengde levertermijnen te maken hebben. We slaagden er zelfs in om tijdens de coronacrisis flink te groeien. Daarbovenop werden we ondertussen marktleider in de sector voor trommelzeven. Ook shredders doen het goed bij ons. We zijn dan ook verdeler van een absoluut topmerk: Pronar. Het Poolse merk maakt eenvoudige, maar zeer betrouwbare machines, waardoor je altijd zeker bent van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.”

Pronar is een grote speler op het vlak van recyclagemachines geworden.

Uitbreiding gamma Pronar Recycling

Pronar is niet zomaar de eerste de beste. Het bedrijf werd 33 jaar geleden opgericht in Narew, in de regio Podlasie in het noordoostelijke deel van Polen. Pronar heeft ondertussen meer dan 3.000 werknemers in dienst met een omzet van 250 miljoen euro. In acht state-of-the-art fabrieken, gelegen op een oppervlakte ter grootte van 80 voetbalvelden, wordt maandelijks 7.000 ton staal gebruikt om 4.000 onderdelen te produceren. Tegenwoordig is Pronar een grote speler op het vlak van recyclagemachines. Acht jaar geleden kwamen ze op de markt met één trommelzeef. Ondertussen hebben ze zeven verschillende modellen trommelzeven en een compleet gamma van enkel- en dubbelwals-shredders. Heynickx: “Pronar staat niet stil, in de tweede helft van dit jaar komen ze uit met hun eerste model schudzeef en ‘jawbreaker’. Verder hebben ze een kleinere shredder ontwikkeld waarbij de klant makkelijk rotoren kan wisselen voor zowel groenafval, puin, beton, hout, en andere te verwerken materialen. Door het uitgebreide gamma is het voor ons ook makkelijker de gepaste machine te vinden voor de klant, hierdoor kunnen we met enige trots zeggen dat we een 70-tal Pronar recyclagemachines hebben draaien in België op acht jaar tijd.”

Herema heeft op acht jaar tijd een 70-tal Pronar recyclagemachines draaien in België.

Demo dag (17 september 2022)

Na de zomer organiseren Herema & Herwijnen Machinery – respectievelijk de Belgische en Nederlandse verdeler van Pronar – een demodag, waar ze de complete range recyclagemachines van Pronar zullen voorstellen én demonstreren. Want enkel op die manier zal voor iedereen de zeer uitgebreide scope van deze machines 100% duidelijk worden. Welke machines krijg je zo allemaal in actie te zien?

  • Pronar MRW 2.1010 Dubbelwals Shredder
  • Pronar MRW 2.85G Dubbelwals Shredder
  • Pronar MRW 1.300 Enkelwals Shredder
  • Pronar MRW 1.300G Enkelwals Shredder op rupsonderstel
  • Pronar MRS 1.53 Sneldraaier
  • Pronar MPB 20.55GH Rupsmobile Trommelzeef
  • Pronar MBAA 3812 Schudzeef – eerste voorstelling van dit nieuwe model!
  • Pronar MRW 2.75G – eerste voorstelling van dit nieuwe model!
Tijdens de demodag zal voor iedereen de uitgebreide scope van de Pronar recyclagemachines 100% duidelijk worden.

Deze ongetwijfeld hoogst interessante demodag gaat door op de terreinen van Bouwstoffenhandel ‘De Rivierendriesprong’ en duurt van 12 tot 20 uur. Adres: Noordhoek 35, 3351 LD Papendrecht (NL). Aanmelden kan via herwijnenmachinery.nl/aanmelden. Voor de aanwezigen zal ruimschoots eten en drinken voorzien worden.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details