NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Werk met de juiste partners om VOORUIT te blijven gaan

Werk met de juiste partners om VOORUIT te blijven gaan

Het laatste kwartaal van 2022 is alweer aangebroken. Wat gaat de tijd toch weer enorm snel, voor we het weten is Sinterklaas alweer terug naar Spanje en staat de kerstboom klaar om opgetuigd te worden. Gelukkig is het nog niet zover: er staat nog veel te gebeuren. Naast diverse beurzen die hun opwachting maken, zoals de bauma in München en zeker niet te vergeten Vakbeurs Recycling in Gorinchem, moeten er nog vele tonnen materiaal worden verwerkt.

#uwproductieonzezorg en #serviceensupport zijn tags die ik vaak gebruik en niet zonder reden. En zeker niet zonder te weten waar dit voor staat bij Van der Spek Vianen. Een compleet team van specialisten zorgt dag in dag uit voor het verlenen van service en support, waarbij uw productie onze zorg is. Beide tags zijn voor iedere klant en machinegebruiker zeer belangrijk en er kan eigenlijk niet zonder worden gewerkt. Een machine kopen is één ding, er vele jaren producties tegen de laagste kosten mee blijven draaien, is een ander ding en eigenlijk zelfs het belangrijkste.

Steeds vaker hoor ik bij klanten en machinegebruikers dat hetgeen voor mij bijna vanzelfsprekend is, voor hen niet de standaard blijkt. Hierdoor worden regelmatig klanten aan hun lot overgelaten en vallen machines stil. Bij de stilstand van een enkele defecte machine staan vaak complete productielijnen stil, doordat een schakel uitvalt en het proces niet meer functioneert.

Kies en werk daarom weloverwogen met uw leveranciers omdat die kunnen zorgdragen voor het verlenen van service en support. Het kan dan wel zijn dat deze leveranciers niet de goedkoopste zijn, echter op den duur zullen ze dit zeker wel zijn als u stilstanden en extra kosten gaat meerekenen.

Naast deze kosten is het nog veel belangrijker dat u kunt “werken” met uw leveranciers. Gewoon een telefoon die wordt opgenomen, onderdelen die snel geleverd worden en antwoorden die gegeven worden als er een vraag wordt gesteld. Afspraken die worden nagekomen, een monteur eerste werk is een monteur eerste werk en niet halverwege de dag!

Dit goede partnerschap tussen klanten en leveranciers maakt het drukke leven net een stukje eenvoudiger en prettiger, zodat u bezig kunt zijn met uw eigen werk. Laat de leverancier het werk doen waar hij goed in is. Daarbij geldt wel: de ene hand wast de andere. Samen kom je verder en tot de juiste oplossingen die voor iedereen werken.

Hierbij wil ik graag nog wel de nadruk leggen op het menselijk aspect. Uiteraard begrijpen we de stress als er machines uitvallen. Echter uw stress overdragen aan mensen die u willen helpen is nooit goed. Denk hierbij altijd na over hoe u zelf behandeld zou willen worden. Even tot 10 tellen kan vaak het gesprek geheel anders laten verlopen.  

Graag sluit ik af met: blijf gezond en laten we de juiste stappen blijven nemen om VOORUIT te komen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details