NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Verhoog de efficiëntie van jouw biogasinstallatie
De BA 916 AGRAR is een strategische investering in duurzaamheid en efficiëntie en vormt de toekomst van biogasproductie.

Verhoog de efficiëntie van jouw biogasinstallatie

JENZ breidt zijn shredderportfolio uit met de nieuwe BA 916 AGRAR, een antwoord op de toenemende vraag naar duurzame alternatieve biogassubstraten. Deze variant werd specifiek ontworpen voor boeren, aannemers en biogasinstallatiebeheerders en biedt een scala aan mogelijkheden.

Met 530 pk, een bruto voertuiggewicht van 19 ton en een transportlengte van 10,4 m is de BA 916 een bewezen werkpaard. De bekende shredder toont zijn doeltreffendheid in de verwerking van groenafval, schors en voorgemalen wortels. “Echter, neemt de vraag naar alternatieve biogassubstraten toe”, zegt Dominik Meden, adjunct-directeur van de afdeling Productmanagement bij JENZ. Dankzij de lancering van de nieuwe AGRAR variant opent zich nu ook de deur naar de verwerking van gewasresten zoals stro, gras, maïssilage en bieten. Zelfs moeilijk te verwerken materialen, zoals mest, kunnen fijn worden gemalen met doorvoercapaciteiten van 120 ton per uur. Conclusie: Een duurzame stap voorwaarts.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details