NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Uitbreiding vloot en opbouw professionele servicedienst

Uitbreiding vloot en opbouw professionele servicedienst

Een trend waar de Keestrack Group handig op inspeelt met de eigen verhuurdivisie KT-Rent.

Tijdens de laatste Matexpo in september 2019 veranderde de Belgische fabrikant de naam van dochteronderneming Mobizeef in KT-Rent. Ook al had het bedrijf ruim twintig jaar ervaring in de branche, de naam Mobizeef dekte niet langer de productrange waar Keestrack voor staat. Bovendien wilde de onder­neming uit Munsterbilzen het succes uitbreiden naar Nederland, Frankrijk en West-Duitsland, zodat een internationaal klinkende naam meer voor de hand ligt.

Naast impactbrekers, zoals deze R3, levert KT-Rent ook kaak- en kegelbrekers.

Oplossing voor elke recyclagetoepassing

KT-Rent timmert sindsdien flink aan de weg en heeft het verhuurprogramma de laatste tijd uitgebreid naar vijftien machines. Zo kan er een oplossing worden geboden voor nagenoeg elke recyclagetoepassing. Als wereldwijde specialist in mobiel breken en zeven heeft Keestrack een naam hoog te houden als het gaat om productinnovatie en capaciteit. Wie graag eens een machine voor korte of langere tijd wil uitproberen, kan hiervoor bij KT-Rent terecht. De firma levert uitsluitend producten van Keestrack, te weten brekers en het gehele gamma vlakzeven, aangevuld met transportbanden/stapelmachines en stofbestrijdingskanonnen. Zo wordt een aanvullende dienstverlening geboden aan met name bestaande klanten. De activiteiten dienen vooral ter ondersteuning van het verkoopapparaat in de vorm van testen, huurkoop, tijdelijke vervanging bij reparatie/onderhoud of om piekmomenten in de productie op te vangen. 

Full-service organisatie

KT-Rent profileert zich nadrukkelijk als een full-service organisatie. Met een duidelijke adviesrol inzake applicaties, instellingen of uitrusting, maar ook met eigen techniekers, transport- en trainingsfaciliteit. De machines worden geleverd zonder personeel aan diverse klanten; van particulier tot tuin­architect, sloopaannemer of grondverzetbedrijf. De vloot is uitgerust met het telematicasysteem Keestrack-er, zodat deze op afstand is te monitoren en problemen snel zijn op te lossen. Het bedrijf verhuurt vooral meer gangbare en gebruiksvriendelijke modellen. Het aanbod mobiele breekinstallaties bestaat uit impact-, kaak- en kegelbrekers, zowel met diesel-hydraulische als diesel-elektrische aandrijving. Door de brandstofzuinigheid van de machines ontstaat een concurrerende huurprijs per geproduceerde ton. Andere voor­delen zijn dat de kosten overzichtelijker zijn, je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan en service plus expertise bij de huurprijs zijn inbegrepen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details