NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Totaalpakket van producten en diensten voor iedere weegoplossing

Totaalpakket van producten en diensten voor iedere weegoplossing

RDS Weighing & Safety biedt een uitgebreid assortiment on-board weegsystemen en weegbruggen voor diverse markten aan. Hiernaast biedt RDS zijn in-house Kiloweb software aan. Daarbovenop heeft RDS zijn eigen ijkingsdienst ter beschikking. De combinatie hiervan is een grote meerwaarde voor klanten, aangezien ze aan één centraal aanspreekpunt genoeg hebben.

Met oog op productiviteit, werd de RDS Loadmaster Alpha 100 ontwikkeld om optimaal te presteren in de snelste laadomgevingen en op alle terreinen. Het weegsysteem is de referentie op vlak van nauwkeurigheid en gebruiksgemak voor onder andere op wielladers. Met behulp van twee tot vier druksensoren, wordt de hydraulische druk voortdurend gemeten. Bijkomend worden deze druksignalen gecontroleerd aan de hand van twee hoeksensoren die rekening houden met de positie van de hefarm. Daardoor kan de weging tijdens het heffen uitgevoerd worden op elke hoogte. Dit resulteert in een nog snellere belading.

Maatwerk voor de klant

De weegbruggen en de Kiloweb software houdt RDS namelijk in eigen beheer. Door de optionele modules van de in-huis ontwikkelde Kiloweb software wordt maatwerk mogelijk gemaakt voor alle weegtoepassingen. Van het bouwen van de elektrische kast en de fabricatie van de weegbruggen tot aan herstellingen en upgrades. Voor zowel het on-board weegsysteem als de weegbruggen, beschikt RDS Weighing & Safety over een accreditatie om (her)ijkingen uit te voeren. Op die manier kan RDS een brede service aan zijn klanten aanbieden. Kortom, een totaalpakket van producten en diensten voor iedere weegoplossing.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details