NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
STEINERT opent nieuw Test Center. Nu registeren en live aanwezig zijn.

STEINERT opent nieuw Test Center. Nu registeren en live aanwezig zijn.

Tijdens de opening op 22 september 2020 gaat de sorteerlijn van de divisie metall-recycling van het nieuwe test- en ontwikkelingscentrum officieel in bedrijf. Met deze nieuwbouw verdrievoudigt de onderneming de testcapaciteiten en kan flexibelere reageren op de wensen van de klanten.

Al meer dan 130 jaar is het bijzondere talent van Steinert, machines te bouwen, waarmee haar klanten ressources zoeken, vinden en sorteren. De machines kunnen met recht ressource-zoekmachines worden genoemd en voeren steeds uitgebreidere sorteertaken uit, die de klanten van Steinert helpen, het sorteermateriaal niet alleen winstgevender te verkopen, maar ook om ressources in omloop te houden.

Registratie voor digitale live-show start nu

De opening is op 22 september om 10 uur CET in de vorm van een 90 minuten durende live show (in de middag om 17:00 uur CET in het Engels). Het is een feestelijke en interactieve show, waarbij de gasten op vele plaatsen worden betrokken. Een gespreksleidster houdt interviews met de Steinert-experts en artiesten verbazen de gasten. Bij een overzicht van de ingebouwde sorteertechniek ligt de focus en tijdens vraag&antwoord rondes kunnen de gasten live meepraten.

Hier naar de kosteloze registratie: event.steinertglobal.com

In aansluiting op de live-shows vindt een Deep Dive Session plaats met als onderwerp “non-ferro metaalseparatie en sorteren van zware metalen”. Het online-seminar geeft antwoorden op

  • het winnen van non-ferro metalen uit bijv. shredder-processen & afvalverbrandingsovenas
  • de verbetering van aluminiumkwaliteiten
  • de scheiding van zware metalen in afzonderlijke fracties

 

Sorteerlijnen per branche geoptimaliseerd

Om aan de eis “Test before you Buy” beter te kunnen voldoen en steeds nauwkeuriger antwoorden te kunnen geven op de sorteerdoelstellingen opbrengst, reinheid en winstgevendheid, worden nog voor het eind van dit jaar extra sorteerlijnen voor de mijnbouw en de afvalrecyclingindustrie geïntroduceerd. “Het procesverloop van de sorteersystemen lijkt op een echte installatiebouw. Wij zijn blij, dat nu nog meer klanten onze technologieën kunnen uitproberen, en wel van de magneetscheider tot en met de sensorgebaseerde sortering zoals bijv. Röntgentransmissie, Röntgenfluorescentie en nabij-infrarood (NIR)”, aldus Peter Funke, CEO van de Steinert Gruppe. Op zeven kilometer afstand van het hoofdkantoor van de firma Steinert in Keulen vestigt zich ook het team van research & development in Pulheim. Op die manier profiteren klanten nog meer van de nieuwste ontwikkelingen.

Test Center

Toeschouwers kunnen zich via deze link registreren: event.steinertglobal.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details