NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
SKID 3fr hybride en dubbeldeks Mini Screener
FleXiever Mini Screener dubbeldeks zeefmachine.

SKID 3fr hybride en dubbeldeks Mini Screener

FleXiever – Stand B05

Flexiever presenteert op Matexpo de SKID 3fr hybride zeefmachine en het prototype van de dubbeldeks Mini Screener die houtsnippers in drie fracties afzeeft.

Met de stijgende vraag naar elektrisch of hybride oplossingen presenteert FleXIever op Matexpo voor de eerste maal zijn hybride versie van de SKID 3 fractie zeefmachine. Deze zal bestaan uit een 32Pk Kubota dieselmotor alsook uit twee 18,5kW – 3x400V elektromotoren. De FleXiever SKID 3 fracties zeefmachine is samen met twee transportbanden gemonteerd op een containerchassis en kan daardoor makkelijk door een vrachtwagen met containerhaaksysteem getransporteerd worden. De SKID zeefmachine in combinatie met de FleXiever stortbunker is DE capaciteitsmachine in de markt van midi zeefmachines. 

FleXiever Mini Screener dubbeldeks

Nieuw in ons gamma van compacte zeefmachines is de Mini Screener dubbeldeks zeefmachine. Het ontwerp van de Mini Screener laat gemakkelijk toe om oplossingen op maat uit te werken voor diverse industrieën. Zo kan er gemakkelijk boven, onder, voor of achter de machine verschillende aan- en afvoermogelijkheden voorzien worden. Met de Mini Screener dubbeldeks zeefmachine kan er op een compacte locatie in drie fracties gesorteerd worden.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details