NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Ontzorgen met zeefmachines voor verhuur

Ontzorgen met zeefmachines voor verhuur

Het transporteren en in gebruik stellen van een zeefmachine is een hele klus. Met Huylebroeck.PRO verdwijnen deze zorgen als sneeuw voor de zon. Het bedrijf verhuurt allerhande zeefmachines in Vlaanderen en ziet het cliënteel sterk toenemen.

“Service staat bij ons voorop”, stelt Jef Huylebroeck, eigenaar van Huylebroeck.PRO dat zeefmachines verhuurt over heel België. “Wij gaan kosteloos voor de klant op werven kijken om te adviseren welke zeefmachines en bijbehorend materiaal er nodig is.” Door de expertise en de goede service slaagde het familiebedrijf er de laatste jaren in het klantenbestand flink uit te breiden. Gemeenten, intercommunales, grondwerkers, wegenbouwers, particulieren, composteringsbedrijven: iedereen weet de weg te vinden naar Huylebroeck.PRO. De onderneming met standplaats Antwerpen heeft een hele rits aan zeefmachines, die ingezet kunnen worden voor diverse werkzaamheden.

Terex Finlay 883+ als pronkstuk

De laatste nieuwe investering en pronkstuk van het machinepark is misschien wel de Terex Finlay 883+, uitgerust met een vingerzeefdek. Dat zorgt ervoor dat grove stukken gebroken worden en op de zeefband belanden. Hierdoor kan een hoog rendement gehaald worden en een schoon product afgeleverd worden. De zeefmachines, die voor een periode naar wens gehuurd kunnen worden, resulteren in het optimaal eindproduct voor de klant. De ervaring en toewijding van de eigenaar en bedrijfsleider is daarbij zeer belangrijk. Elk project is immers uniek en vereist een op maat gemaakte aanpak. Huylebroeck groeide op in het tuinaanlegbedrijf van zijn ouders (Huylebroeck Tuinaanleg). Gedurende zijn opleiding aan Thomas More in Geel raakte hij gepassioneerd door zeefmachines en recyclage. De ondernemer heeft ervaring in het aanleggen van publieke infrastructuur en heeft hierdoor ruime ervaring in het recycleren van materialen opgebouwd. “Wegenbouwbedrijven kunnen rekenen op deskundige advies betreffende de materiaaleisen volgens Standaardbestek 250. De ideale configuratie, daar gaan we voor!”

Zeefmachines zonder of met bediening

Ook klanten die zelf over zeefmachines beschikken, weten de weg naar het verhuurbedrijf van zeefmachines te vinden. “Vaak hebben deze klanten capaciteitstekort, of moeten van te ver komen. Door het aan ons uit te besteden hebben ze ook geen zorgen over het transport en de ingebruikstelling”, verklaart Huylebroeck. Naast het machinepark, is er een breed gamma aan zeefnetten en trommels op voorraad. Ze kunnen hierdoor altijd tegemoetkomen aan de vraag van de klant en zeefmachines zonder wachttijden op locatie aanleveren. Alhoewel verhuur en advies en expertise de hoofdmoot is van het bedrijf, kan er ook bediening voorzien worden. Een recent project dat met succes werd uitgevoerd, was het zeven van een spoorwegbedding. Door de stenen te scheiden van grond, plastic, hout en andere restproducten, slaagde Huylebroeck.Pro erin om een hernieuwd ballast af te leveren. Voorheen werd de vervuilde ballast afgevoerd, maar door het te zeven kan het hergebruikt worden. “Door een goede inzet van de juiste zeefmachines kunnen bedrijven kosten beperken en meer winst genereren”, besluit Jef Huylebroeck.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details